Decoratiuni de Craciun cu margele

joi, noiembrie 23, 2017 17:47
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCe-ar fi ca in loc sa iei viata unui brad tanar, caruia i-au trebuit ani sa creasca si dupa ce sta cateva saptamani la tine in casa sa-l duci la tomberon, sa faci unul atipic care sa-i farmece pe toti musafirii tai din margele prinse de crengi subtiri si uscate de pom cu sfoara sau sarma din aceeasi culoare ca sa nu se distinga trucul?

Imagineaza-ti o instalatie bine aleasa cum ar face pietrele semipretioase sa straluceasca si sa iti umple casa de lumina si energie, iar 2018 sa fie anul succesului familie tale!

In plus, in multe tari din lume exista obiceiul ca masa de sarbatoare, in special cea de la cumpana dintre ani, sa fie ornata cu cuartz transparent si se asigura tot anul armonia din casa cu acesta strategie.

Sotiile care cred ca sunt inselate de soti sau familiile care nu au o viata intima implinita obisnuiesc sa-si puna in par cuartz transparent si acest tip de probleme din viata cuplului se vor linisti.

Tot in noptile magice in care portile cerului se deschis, cuartzul roz capata puteri divine de vindecare a ranilor produse de despartirea de cineva drag si de gasire a iubirii adevarata. Este suficient sa fie pus in mijlocul camerei si sa se aprinda betisoare de lemn sfant deasupra pietrei, iar la para focului si la intersectia acesteia cu stralucirea pietrei semipretioase, se va putea vedea chipul ursitului sau ursitei.

Ametistul pus in cununita de Craciun de la usa te scapa de invidia si intrigile tuturor celor din afara:vecini, dusmani, prieteni falsi.

Jadul se pune sub vasc unde perechea de indragostiti se saruta, iar iubirea lor va fi vesnica. Partenerii vor capata intelepciunea de a se accepta cu defecte cu tot si de a incerca sa se modeleze in bine cu multa rabdare si intelegere.
Cine are citrin la cumpana dintre ani va fi bogat tot anul. In momentul in care faci o urare sau ti se face o urare, in mana cu care tii paharul cu vin sa ai si un citrin obligatoriu, daca vrei ca binecuvantarea sa se indeplineasca.

Daca ai o afacere, pune pirita in fiecare loc unde se fac incasari si in magazin si conul abundentei se va revarsa asupra firmei tale.

Daca vrei sa fii calm tot anul si sa depasesti starile de nervozitate, strange hematite in mana la miezul noptii dintre ani.

Exista multe strategii prin care atragem binele, infrumusetam casele si putem crea decoruri atipice din margele.

Ne putem face un cordon din pietre nestemate aducatoare de noroc pentru rochia de ocazie, iar efectul va fi senzational.

Sa pui margele din pietre semipretioase in vase din argint sau din cristal inseamna sa ai eleganta si fantezia nobililor care obisnuiau sa-si etaleze bunul gust in acest mod.

In magazinul E-crystals gasiti o multime de pietre semipretioase ieftine din care puteti face adevarate opera de arta. Unele dintre ele sunt si in forma de inimioare pentru a exprima mai direct sentimentele. Tot ce ai de facut este sa comanzi, sa combini sa crezi si sa te pregatesti sa ai noroc!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu