Decoratiuni usor de realizat pentru petreceri de neuitat!

luni, noiembrie 18, 2019 19:38
Posted in category Diverse

Decor floriPetrecerile sunt despre veselie si distractie la cote maxime. Tristetea nu are ce cauta in cadrul unei peteceri, iar daca aceasta exista va fi alungata intr-o clipire. Totusi, cum arata o petrecere reusita, o petrecere de la care lumea nu isi doreste sa mai plece?

O muzica buna, niste oameni dornici de a se distra pe cinste sunt doar o parte din elementele care eticheteaza o petrecere ca fiind reusita. Decorul are un cuvant important de spus in acest sens. Nu putine au fost momentele in care un decor monoton, simplu a stricat intreaga desfasurare a actiunii. In cele ce urmeaza iti voi da cateva sfaturi pentru a crea decoratiuni splendide pentru petrecerea ta.

Accesoriul prin care poti integra invitatii in tematica petrecerii

Tot mai popular in randul petrecerilor organizate de tineri este dansul limbo – cu siguranta ai auzit de el. E acel tip de dans interactiv si distractiv in care trebuie sa treci pe sub o bariera care se lasa in timp tot mai jos.

Dansul limbo este un exemplu de activitate din cadrul unei petreceri in care distractia s-a declarat a fi in toi si in care se cere o accesorizare pe masura. Mai exact, se poarta acele coliere imense din flori in jurul gatului, exact dupa tiparul jamaican. Daca iti doresti sa organizezi o astfel de petrecere, iti poti confectiona singur/a accesoriile. Cum faci acest lucru? Ei bine, florile criogenate sunt cele mai potrivite in acest sens. Bineinteles, aceste coliere sunt potrivite si pentru alte tipuri de petreceri precum cele cu tenta exotica, cele de intampinare a primaverii, garden party-urile si asa mai departe – doar pune-ti creativitatea la treaba!

Poti crea diverse astfel de coliere din flori criogenate – asa ai siguranta ca rezista in timp, mai ales daca le achizitionezi de unde trebuie. Recomandarea mea in acest sens este www.crioflowers.ro.

Cum trebuie decorata locuinta?

Am stabilit deja ce ai de facut pentru o petrecere pe cinste in stil jamaican, nu ne ramane decat sa ne axam pe felul in care va arata locuinta ta, asta daca alegi sa tii petrecerea la tine acasa. Indiferent de tempatica petrecerii, locuinta trebuie sa arate de vis.

In primul rand, masa pe care se vor afla bauturile trebuie sa atraga prin aspect. Ai putea la fel de bine sa o decorezi tot cu flori criogenate. Nu uita ca pe crioflowers.ro gasest flori prezervate de dimensiuni variate, deci ai putea la fel de bine sa decorezi si paharele, de ce nu? Astfel, le vei putea folosi si la o alta petrecere.

Totodata, poti crea ghirlande din flori prezervate pe care sa le prinzi de tavan sau pe piesele de mobilier pentru a schimba in directia buna design-ul locuintei.

Mici cadouri la sfarsit de petrecere?

Daca iti doresti sa iti surprinzi placut prietenii la finalul petrecerii pe care ai organizat-o, fa-le cadou flori criogenate. Mai exact, daca accesezi link-ul de mai sus vei descoperi categoria giftbox cu flori minimaliste, aranjate frumos in cutie de cadou. Chiar daca dimensiunile lor nu sunt prea mari, ele pot purta un mesaj etern, avand in vedere ca rezista vestic.

Poti face o multime de lucruri din flori criogenate – trebuie doar sa vii foarte creativ/a si inventiv/a. Nu uita ca aceste flori sunt o altervativa optima si pentru a-ti personaliza decoratiunile de Craciun. Acceseaza crioflowers.ro, fa-ti stocul de flori prezervate si da START creativitatii!

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu