Decoreaza-ti casa cu gust folosind faianta imitatie lemn!

luni, iunie 28, 2021 16:00
Posted in category Diverse

Faianta imitatie lemnCasa noastra este sanctuarul in care ne place sa ne retragem dupa o zi la munca sau atunci cand avem nevoie sa ne reculegem. De aceea, este foarte important sa investim inteligent si sa alegem doar materiale si lucruri de decor care sa ne faca placere. Faianta este un detaliu foarte important, de multe ori lasat ca detaliu de final, in Romania mai multa lume ar trebuie sa ofere atentie tipului de faianta ales. Deseori se intampla sa vizitam casele prietenilor sau ale rudelor si sa observam ca faianta si gresia n-au nicio treaba cu restul casei. Acest detaliu poate fi o nota discordanta care poate crea o senzatie incomoda.

Din fericire, magazinul si furnizorul gudart.ro are o gama vasta de placi de faianta, iar categoria faianta imitatie lemn este, cu siguranta, cea mai apreciata mai ales de cuplurile tinere.

Placile de faianta din lemn au forme dreptunghiulare concepute pentru a arata ca pardoseala din lemn de esenta tare. Placile sunt, de asemenea, texturate cu creste si caneluri care se simt ca variatiile naturale ale lemnului si ajuta la adaugarea aspectului autentic. La Gudart.ro Ceramic, se gasesc mai multe culori si stiluri de imitatie de faianta din lemn, inclusiv optiuni traditionale maro impreuna cu tonuri moderne de gri.

Pardoseala din lemn de esenta tare poate fi costisitoare, mai ales daca alegeti un lemn rar sau aveti un plan de etaj care necesita instalare complexa. Faianta poate fi o alternativa accesibila, care ofera aspectul lemnului fara costuri ridicate.

Faianta poate fi o alegere excelenta pentru zonele umede ale casei, cum ar fi bucatariile sau baile, unde lemnul tare poate fi susceptibil de deteriorare. Placile sunt impermeabile la umiditate si la schimbarile de temperatura. De asemenea, rezista bine la zgarieturi si este usor de pastrat curat, facandu-l o alegere buna pentru pardoseli pe termen lung.

Placile de faianta imitatie de lemn sunt proiectate pentru a imbunatati siguranta. Suprafetele antiderapante texturate sunt proiectate pentru a fi sigure, chiar si atunci cand sunt umede.

Faianta este un mateiral care se pliaza foarte frumos in orice locuinta daca placile sunt alese cu gust, iar baia este una din incaperile care poate beneficia cel mai mult de faianta!

Baile de astazi nu numai ca trebuie sa suporte umezeala peste tot, dar avem si acum produse de curatare dure, sampoane moderne si sapunuri care pot deteriora pardoseala, blaturile si peretii.

Placile ceramice sunt neporoase si pot rezista frumos la acest tip de mediu dur. Placile de piatra pot fi folosite si in medii umede, dar trebuie etansate pentru a impiedica deteriorarea suprafetei.

De asemenea, pardoseala cu gresie este unul dintre tipurile de pardoseli care au crescut ca si cerere, in principal datorita rezistentei si adaptabilitatii sale. Poate fi instalata intr-o varietate de medii, fara griji fata de anumite elemente cum ar fi apa, petele si mirosurile alergice. Pardoseala de tip gresie este foarte populara printre proprietarii de case, deoarece ofera o valoare excelenta pentru bugetul alocat, cu beneficii imense.

Gresia este excelenta din punct de vedere economic, vine intr-o varietate de culori, texturi si modele. In acelasi timp, puteti amesteca si potrivi diferitele culori sau dale in mod aleatoriu pentru un aspect unic. Gresia poate fi o optiune excelenta de pardoseala datorita versatilitatii si longevitatii sale printre alte tipuri de pardoseala.

Pardoseala cu gresie este extrem de dura si greu de spart. O instalatie de calitate poate dura 10-20 de ani si mai mult daca este intretinuta cu ingrijire adecvata. Daca orice tigla se fisureaza din cauza unui impact sever, procesul de inlocuire este relativ simplu. Gresia poate rezista la uzura in zonele cu trafic intens, in acelasi timp ofera o durabilitate maxima pentru o atractie estetica prelungind durata de viata a pardoselilor de gresie.

Exista doua optiuni de placi cunoscute pentru rezistenta lor si caracteristicile lor de lunga durata:

  • Ceramica
  • Portelan

Orice fel de placi (ceramica / portelan) pe care le alegi pot rezita multi ani e atata timp cat sunt intretinute corespunzator. Aceasta include instalarea corecta si curatarea atenta cu produse neabrazive, neacide.

Pardoseala de tip gresie este extrem de usor de ingrijit, deoarece rezista la pete, mirosuri si murdarie. Poate fi curatata cu un mop umed sau burete si produse de curatat obisnuite. Va continua sa arate grozav chiar si in zonele cu trafic intens.

Poti gasi o gama larga de optiuni in ceea ce priveste culoarea si stilul in placi. Este disponibila in toate soiurile de forme, dimensiuni si texturi. Varietatea modelelor din pardoseala din gresie poate crea o varietate de efecte decorative asupra casei tale. Alege-o pe cea mai buna pentru casa ta care arata nou chiar si dupa multi ani.

Atat placile ceramice, cat si cele din portelan sunt produsele pentru pardoseli ce rezista o mare perioada de timp. Spre deosebire de covor, parchet laminat sau vinil, care va trebui inlocuit periodic, o tigla instalata corespunzator va dura toata viata. Adaugarea unei pardoseli de gresie la casa va creste valoarea potentiala de revanzare.

S-ar putea sa crezi ca placile sunt limitate la modele geometrice si cu margini drepte, deoarece trebuie taiate de un pietrar. Cu toate acestea, modelele moderne de tigla ofera curbe complicate create folosind tehnologia jetului de apa. Acest nou instrument iti permite sa creezi orice design doresti si sa il tai de fiecare data cu precizie. Vei putea sa iti personalizezi designul, chiar si folosind curbe complicate, cercuri si diferite materiale din piatra, ca in acest design.

Alege tot ce este mai buna pentru casa ta de la gudart.ro!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu