Despre o parfumerie cu produse ale unor brand-uri celebre, dar cu preţuri accesibile

miercuri, decembrie 29, 2021 10:06
Posted in category Diverse

Parfum LotusFiecare sfârşit de an este şi un moment de bilanţ. Iar bilanţul meu arată clar un lucru: n-am prea făcut cadouri în anul ce stă să se încheie. Aşa că m-am gândit la partenera de viaţă, în primul rând, la un cadou care să-i placă, dar să nu mă lase lefter. Aşa am descoperit parfumeria de pe site-ul mycosmetics.ro, locul în care ar trebui să ajungeţi dacă vă gândiţi la un cadou deosebit pentru soţie, amantă şi ce mai aveţi pe lângă casă/vilă/apartament.

În general, mi-e foarte greu să aleg cadouri pentru cei dragi. Ştiu oarecum ce gusturi au, dar întotdeauna apare îndoiala în privinţa alegerii: am ales bine sau nu? De această dată, am ales un parfum Lotus, Chandelier Paris, modern şi economic, cu un preţ accesibil. De fapt, este un set ce conţine şi două rezerve care pot înlocui, după epuizare, sticluţa iniţială.

Parfum barbatiDar să vedem şi invers ce putem alege. Ce parfum am alege pentru un bărbat drag, dacă am fi o soţie iubitoare? Şi aici alegerea este dificilă, având în faţă atâtea posibile alegeri inspirate. Totuşi, aş opta pentru parfumul Moto Racing Day & Night, Aquarius Fragrances, de fapt două parfumuri complementare, unul pentru zi şi altul pentru noapte, ideale pentru bărbatul modern. Parfumul de zi este un parfum de lungă durată, cu accente lemnoase şi uşor fructate. Parfumul de noapte este cu arome de lămâie şi bergamotă, în nuanţe subţiri.

Apa colonie copiiIar dacă aveţi şi copii (Să vă trăiască!), puteţi alege tot de pe site-ul MyCosmetics.ro şi un parfum pentru juniori, fie că sunt băieţi, fie că sunt fete. De exemplu, apa de colonie pentru copii, Blue Unicorn Sweet Dreams, Martinelia, care este un Body Mist, uşor şi răcoritor pentru tot corpul. Se poate aplica după duş, în timpul zilei sau seara înainte de culcare. Este un parfum dulce de căpşuni, care cu siguranţă îi va încânta pe cei mici.

Ce efect au parfumurile asupra noastră?

Mirosul are un impact foarte puternic asupra noastră, a creierului nostru, influenţând hotărâtor emoţiile şi trăirile noastre. Un miros neplăcut, respingător ne va aduce emoţii negative, o stare de disconfort, reacţii de respingere şi îndepărtare. Pe când un parfum, un miros plăcut, de flori de primăvară, va avea asupra noastră şi a celor din jur un impact pozitiv. Ne vom simţi bine atunci când aromele parfumate invadează, prin intermediul simţurilor, creierul nostru. Vom fi inundaţi de o stare de bine şi/sau dorinţe puternice.

O femeie de succes, aşa cum vedem în multe filme, nu doar că arată bine, nu doar că este inteligentă, dar ştie mai ales să-şi pună în evidenţă calităţile, să-i cucerească pe cei din jur. Iar o componentă importantă a arsenalului feminin de succes este prezenţa parfumui potrivit, a parfumului unic pe care nu-l uiţi, dacă eşti prin preajmă.

De multe ori, după prima întâlnire sau primul moment erotic, s-ar putea, odată cu trecerea timpului, să nu-ţi aminteşti anumite trăiri şi emoţii din acea perioadă, dar cu siguranţă vei rămâne în suflet cu parfumul emanat de persoana iubită. Toate amintirile mele păstrează aroma unui parfum, mai obişnuit sau mai neobişnuit, chiar dacă amănuntele despre oameni şi locuri s-au cam estompat, într-un efect firesc al curgerii timpului.

Pe când eram student, mergeam regulat la bibliotecă să împrumut cărţi. Aceste cărţi erau fie cursuri universitare, fie cărţi de lectură. Pentru a avea acces la o bibliotecă universitară, îţi făceai la început o legitimaţie, apoi cu aceasta puteai împrumuta periodic titluri din catalogul bibliotecii respective. După nişte ani de la absolvirea facultăţii, deloc puţini, îmi amintesc vag titlurile împrumutate în acei ani, dar şi astăzi am în memoria simţurilor adierea plăcută a parfumului unei fete pe care o întâlneam destul de des la bibliotecă şi cu care, la un moment dat, am intrat în vorbă. Era şi o tipă drăguţă, dar cel mai mult apreciam la ea parfumul. Nu ştiu de unde făcea rost, în acea perioadă dinainte de 1989, de acel parfum, dar era unicat, nu mai întâlnisem niciodată acea aromă greu de descris în cuvinte. Se spune că anumite întrebări nu se pun fetelor, dacă nu vrei să pari un bădăran în ochii lor. Aşa că nu am întrebat-o de unde avea parfumul, ci doar am rămas cu el în suflet.

“Nu există eleganţă fără parfum. Este accesoriul nevăzut, sublim şi de neuitat. Îţi anunţă sosirea şi îţi prelungeşte prezenţa după ce ai plecat.” (Coco Chanel)

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu