Despre porti de acces

luni, iunie 24, 2019 8:56
Posted in category Diverse

Porti aluminiuNu ştiu ce proiecte aveţi pentru viitorul apropiat, dar, între aceste proiecte, s-ar putea să fie inclus şi cel privitor la construcţia unor porţi de acces. O informaţie utilă în acest sens ar putea fi următoarea: Davos Europe are în portofoliu, sau în fişa postului, dacă vreţi, exact construcţia unor ansambluri de porţi din aluminiu, ideale pentru un proiect de succes.

Argumente temeinice în favoarea alegerii unor porţi de acces din aluminiu

 1. Durabilitatea şi întreţinerea

  Atunci când alegem materialul din care să fie fabricată poartă, trebuie să avem în vedere durabilitatea acestui material şi întreţinerea, pentru a preveni uzura prematură a porţii. De exemplu, lemnul putrezeşte în timp, fierul rugineşte, dar la aluminiu nu se întâmplă aşa ceva. În cazul fierulu, există şi varianta vopsirii periodice, o dată la 2-3 ani, adică mai daţi nişte bani pentru întreţinerea porţii. Porţile din aluminiu nu au nevoie de aşa ceva.

 2. Greutatea porţii

  O poartă din fier, şi chiar din lemn, are în mod clar o greutate mai mare (o masă mai mare, dacă preferaţi) decât o poartă din aluminiu. Iar acest aspect implică prezenţa unor stâlpi de susţine robuşti, din beton sau din alt material, fapt care, la rândul lui, înseamnă o cantitate mai mare de armare cu fier a stâlpului din beton. Ca să nu mai vorbim şi de faptul că, dacă se vrea automatizarea accesului, lucrurile se complică în cazul unei porţi cu greutate mare, ceea nu este cazul porţii de acces din aluminiu, mult mai uşor de automatizat.

 3. Deschiderea porţii

  Aici se pot alege diverse soluţii, mai ales în cazul porţilor de acces din aluminiu. Puteţi opta pentru poarta batantă sau poarta cu balamale, cu închidere manuală sau automată. Sau poarta pietonală, la care se poate adăuga o yală electromagnetică, dacă se doreşte controlul accesului prin interfon sau printr-un sistem de acces. Sau poarta culisantă, potrivită pentru deschiderile largi, culisarea făcându-se pe şina montată sub poartă. Şi în acest caz controlul porţii de acces se poate face automatizat sau manual.

 4. Modalitatea de acces

  Este bine ca modalitatea să fie aleasă de la început, fie automatizată, fie manuală, deoarece, în cazul unui acces complet automatizat, trebuie introduse firele electrice în interiorul stâlpilor de susţinere, lucrare greu de făcut ulterior, fără distrugerea a ceea ce s-a făcut deja.

 5. Modelul şi culoarea

  Aici puteţi opta, în cazul porţilor de acces din aluminiu, pentru una dintre următoarele trei variante: poartă fără spaţii între elemente, adică intimitate completă, poartă cu umplere aerisită, anumite părţi ale porţii sunt umplute, altele nu, şi poartă cu aerisire la maxim, dacă doriţi să expuneţi partea frumoasă a curţii sau a casei. Paleta de culori este diversă, de la culori standard până la combinaţii de tot felul. Un lucru este cert, în privinţa culorii porţii de acces: aveţi de unde alege.

 6. Aspect, design, frumuseţe

  Cu siguranţă porţile de acces din aluminiu se încadrează cu brio în arhitectura oricărei clădiri, adăugând acel plus de frumuseţe şi unicitate, ce “sare în ochi” oricărui privitor.

Poarta reprezintă o carte de vizită, fiind primul element cu care intră în contact cei care ne vizitează. Aşa încât alegerea porţilor de acces din aluminiu, marca Davos Europe, este mai mult decât o opţiune inspirată.

Davos (contact):

Adresa: DN 26, km5 +800 Galati, Romania

Tel: +40 (728) 033 599

E-Mail: info@davos-europe.com

Site: www.Davos-Europe.com

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu