Diabloscomputer.ro, calculatoare second hand i5 pentru tine

miercuri, septembrie 23, 2015 17:33
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniO opțiune de luat în seamă atunci când vrem să achizitionăm un calculator, la un preț mic, este să comandăm un calculator second hand. Unde putem comanda online calculatoare second hand? În multe locuri, dar o alegere inspirată este să comandăm calculatoare second hand i5, pe site-ul www.diabloscomputer.ro. Haideți să vedem un exemplu de produs ce merită comandat la link-ul anterior.

Un exemplu de calculator second hand i5 pentru tine

Calculatorul Refurbished ThinkCentre M71e, i5-2400 se livrează cu Windows 7 Pro preinstalat, împreună cu CD-ul cu drivere, iar la acest calculator aveți garanție 3 ani. Procesorul este Intel Core i5-2400, cu viteza de 3.1 GHz, dar poate urca până la 3.4 GHz, cu memorie RAM de 4 GB DDR3, capacitatea HDD-ului fiind de 250 GB. Mai are DVD Writer, 6 porturi USB etc. Puteți achiziționa calculatorul și în 5 rate fără dobândă, folosind un card avantaj.

Cum se livrează produsele comandate

Livrarea produselor comandate se face în toată țara, prin curier, în maxim 24 de ore lucrătoare din momentul în care comanda a fost confirmată.

Cum se platesc produsele comandate

Calculatoarele second hand i5 comandate se pot plăti la primire (metoda ramburs) sau înainte de livare (în avans) prin transfer bancar. Transportul este gratuit pentru foarte multe localități din România. Pe site găsiți o listă a acestora. Puteți ridica produsele și direct de la sediul firmei (adresa o găsiți pe site).

Ce mai putem comanda pe www.diabloscomputer.ro

Pe site putem comanda și alte produse, nu numai calculatoare second hand i5. Putetem comanda și calculatoare noi, monitoare second hand, monitoare noi, laptop-uri second hand, laptop-uri noi, componente PC second hand, imprimante second hand, echipamente POS, televizoare ieftine, video proiectoare, echipamente Cisco, calculatoare Apple, calculatoare ieftine, calculatoare folosind cuponul Euro 200, monitoare LCD second hand, produse la ofertă, laptopuri ieftine, alimentatoare, produse ieșite din stoc etc.

Încă un exemplu de calculator second hand i5

Este vorba de Calculatorul Refurbished ThinkCentre M91p, i5-2400, ce are Windows 7 Pro preinstalat, și se livrează împreună cu CD-ul cu drivere. Garanția este 3 ani, iar procesorul, puțină atentie aici, este Intel Quad Core, 4×3.40 GHz. Mai are 4 GB DDR3 memorie RAM, tastatura, mouse optic, 6 porturi USB etc. Cu alte cuvinte, un calculator performant la un preț accesibil.

Greu găsim, sau deloc, produse second hand performante pe care să le achiziționăm la prețuri atât de mici. Este un magazin online ce merită reținut, iar atunci când vrem să comandăm produse IT la prețuri mici la el trebuie să ajungem. Diabloscomputer.ro nu trebuie să lipseasca din agenda fiecăruia dintre noi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu