Din nou despre videochat

miercuri, februarie 8, 2017 9:04
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniȘtiți care-i frumusețea acestei vieți? Liberul arbitru. Poți alege adică. De exemplu, poți alege să ai bani și să lucrezi într-o echipă de profesioniști, înscriindu-te pentru un interviu la Studio Videochat Galati. Și în acest fel poți evolua într-o ligă superioară, acolo unde frumusețea, inteligența și alte calități ale tale se pot converti în importante câștiguri financiare. Doar ești convinsă, nu-i așa, că banii nu aduc fericirea, dar te pun într-o ipostază favorabilă de a-ți negocia așa-numita fericire, spre care tindem cu toții. Până al urmă, anii tinereței nu-i vei mai recupera niciodată, dar contează extrem de mult dacă în această perioadă pui temelia vieții prospere de mâine sau, dimpotrivă, îi irosești în tot felul de întâmplări nesemnificative.

Totul este legal, trebuie doar să-ți folosești adecvat calitățile. Important este să ai voința de a învăța, de la limba engleză, în cazul în care n-o stăpânești, și până la zâmbetul cuceritor prin care intri în inima și sufletul muritorilor obișnuiți, ce vor rămâne cu imaginea ta fermecătoare în suflet. Doar ți-ai visat dintotdeauna să fii în centrul atenției, să fii dorită, să fii admirată, să fii sigură pe tine și să-i stăpânești pe cei din jur cu felul tău de a fi. Toate acestea, plus multe altele, se pot împlini într-un studio de videochat. Până la urmă, o fată nu este doar materie, înveliș, ambalaj, ci și inteligență, farmec, sentiment, caracter. Ca femeie trebuie să alegi, de multe ori, între două ipostaze: cea de gospodină îngrijorată și cea de divă senzuală. E adevărat, ele se pot si îmbina, pe rând, în același timp fiind nițel mai greu.

Și ajungem și la bărbați. Ce ar fi lumea fără ei, nu? Ar fi plină de femei fericite și grase, glumea cineva. Ei bine, bărbații, într-o majoritate covârșitoare vor iubi femeia “divă senzuală”, chiar dacă, în anumite momente, este de preferat să ai lângă tine o gospodină îngrijorată, care-ți amintește că nu trebuie să-ți faci griji în privinta hranei si a lenjeriei curate. Bărbații apelează la videochat tocmai din acest motiv: vor ca o divă senzuală să le zâmbească numai lor, să le asculte cu atenție vorbele, uneori tâmpeniile de moment. Ceea ce în mod normal nu se întâmplă în viața de fiecare zi, are loc într-un studio de videochat. Iar fetele de aici au rolul benefic de “îngrijitoare de suflete”, de terapeut al momentului, de refugiu pentru mintea și sufletul, foarte fragil, chiar dacă pare altfel, al bărbatului.

Fetele din videochat reușesc, printr-un miracol, să convertească niște clipe oarecare într-o amintire plăcută, în ceva atemporal pentru partenerul de dialog, într-un moment de uitare și dăruire totală. Se spune că noi suntem nemuritori, paradoxal, doar în momentele în care ieșim de sub dictatura timpului, în care uităm de acest “tiran” nemilos, scurgerea timpului, în care parcă spunem “Nu-mi pasă de tine, am momentul meu, iar pe acesta nu mi-l poți lua, deoarece îl voi purta cu mine toată viața și chiar dincolo de ea”. Așadar, fată frumoasă și inteligentă, poți alege să fii personajul principal în acest film de Oscar, având rolul de divă senzuală într-un studio videochat.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

4 Responses to “Din nou despre videochat”

 1. Anunturi videochat says:

  februarie 8th, 2017 at 16:52

  In Romania, videochatul este o meserie legala si foarte bine platita, asa ca nu inteleg de ce fetele astea sunt aratate mereu cu degetul? Pentru ca-si folosesc corpul sa faca bani? Si sportivii la fel.

 2. Modele salarii says:

  ianuarie 18th, 2018 at 13:50

  Exact, modelele sunt persoane inteligente care reusesc sa aiba un nivel de trai mult mai bun ca al altor persoane.

 3. Ioana says:

  martie 19th, 2018 at 12:18

  Lipsa de interes a fost principalul motiv pentru care unele persoane au renuntat la jobul de videochat. Acest lucru atrage dupa sine insuccesul si de cele mai multe ori frustrarea. Ca sa ai succes si veniturile pe care le doresti, trebuie sa muncesti pentru aceste lucruri.

 4. Crina says:

  octombrie 4th, 2018 at 9:16

  Exista persoane care isi doresc sa ajunga dive si isi dau interesul pentru a ajunge pana acolo, si persoane care asteapta sa vina banii pur si simplu, fara niciun efort. Doar persoanele inteligente si senzuale pot reusi in acest domeniu.

Adauga un comentariu