Dorna EcoHouse, dacă vrei o casă ecologică oriunde în Europa

sâmbătă, septembrie 21, 2013 18:00
Posted in category Diverse

Stema a saptea dimensiuneSă presupunem că avem bani și ne dorim o casă ecologică. Cea mai bună alegere, pentru realizarea unei case ecologice, este Dorna EcoHouse, firma cu peste 10 ani de experiență pe piața europeană a construcțiilor caselor din lemn. Dorna EcoHouse construiește case și alte construcții din lemn în varianta kit lemn și tâmplărie, cât și la cheie. În primul caz, kit-ul cuprinde toate elementele din lemn ale proiectului, inclusiv tâmplăria, iar varianta la cheie cuprinde construcția complet finisată. Firma poate construi și livra case oriunde în Europa. Casele se realizează conform proiectului clientului sau proiectului propus de firmă. Detaliile se stabilesc de comun acord și sunt clar specificate în contract. Pe site (click pe link-ul de la sfârșitul materialului) găsiți tipurile de construcții din lemn oferite de Dorna EcoHouse. Termenul de livrare pornește de la șase săptămâni de la achitarea avansului și depinde de producția în curs din momentul contractării.

Se oferă 10 ani garanție pentru casele fabricate, în condițiile stipulate în contract. La cerere, se pot oferi servicii de mentenanță, oriunde în Europa. Pentru a avea o casă Dorna EcoHouse se parcurg următorii pași: se achiziționează un teren (dacă este cazul); se alege tipul de construcție; se prezintă firmei Dorna EcoHouse planurile, schițele, ideile; se analizează proiectul (client și firmă împreună); se hotărăște nivelul de finisaj dorit; firma face o ofertă de preț în euro; se semnează contractul; clientul plătește un avans; proiectanții realizează proiectul final; un arhitect întocmește un proiect pentru autorizația de construcție; clientul colaborează cu o firmă locală pentru realizarea fundației și a demisolului; Dorna EcoHouse execută construcția. Lemnul este colorat cu impregnant translucid sau mat, culoarea fiind aleasă de beneficiar. Izolația termică se face cu vată minerală sau cu izolanți ecologici. Casele Dorna Eco au o rezistență la cutremur de până la 10 grade pe scara Richter, iar casele au o durată de viața de până la 100 de ani. Așadar, Dorna EcoHouse ne poate oferi casa ecologică visată.

Un articol oferit de https://www.dornaecohouse.ro/fr/.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu