Eladerm aftershave, dacă vrei o piele hidratată după bărbierit

duminică, iunie 23, 2019 8:31
Posted in category Diverse

Eladerm aftershavePovestea aia biblică, în care Dumnezeu, după ce-i prinde pe Adam şi Eva mâncând fructe din pomul interzis, le spune ce vor păţi din momentul acela, muritorii fiind, are un farmec aparte. Acel mesaj biblic ar putea fi codimentat, în ziua de astăzi şi în cazul bărbaţilor, cu un amănunt deloc nesemnificativ: ce vor simţi bărbaţii după fiecare bărbierit, dacă nu folosesc, de exemplu, Eladerm aftershave.

E adevărat, în urmă cu vreo 7.000 de ani, cât se presupune că a trecut de la facerea lumii, în varianta biblică, bărbaţii nu prea se bărbiereau, iar momentele de tandreţe, în cuplu, erau minimale, probabil. În sfârşit, ca să revenim la zilele noastre, este de preferat să folosim o cremă aftershave, iar cea amintită mai la deal este o alegere excelentă. Veţi avea o piele moale şi catifelată, numai bună de a fi mângâiată, o hidratare intensă, utilă şi în cazul bărbaţilor, deşi se discută foate mult despre “hidratarea pielii” mai ales în cazul loţiunilor pentru femei, o refacere rapidă a pielii afectate după ras, plus un miros masculin plăcut, aşa cum stă bine unui mascul care vrea să impresioneze. Este recomandată şi în cazul unui ten sensibil. Aşadar, dacă vrem să eliminăm iritaţiile pielii ce pot apărea după un bărbierit, zilnic sau o dată la câteva zile, scoatem din buzunar (sau din cont, dacă preferaţi) 39 de lei – atât costă produsul – şi vom beneficea de tratamentul ideal pentru pielea iritată după ras.

Ca unul care am folosit deja acest produs, Eladerm aftershave, pot spune, fără teama de a greşi, că merită să-l alegeţi. Chiar dacă este un produs românesc (sau poate tocmai de aceea), are toate însuşirile unui produs de calitate, plus că, prin alegerea sa, contriubuiţi la dezvoltarea mediului de afaceri autohton. Nu întotdeauna ceea ce este fabricat afară înseamnă neapărat de calitate (de exemplu, chinezăriile ieftine sunt o porcărie), aşa încât putem încerca fără probleme şi produse româneşti, de multe ori infinit mai bune decât tot soiul de imitaţii ajunse de piaţă, mai ales din orientul apropiat sau mai îndepărtat.

Legat de subiectul “bărbierit”, am câteva amintiri ce merită relatate şi citite. Una dintre ele este legată de armată. În perioada satisfacerii stagiului militar, obligatoriu până în 2007, anul intrării României în Uniunea Europeană, bărbieritul era obligatoriu, precum armata pentru băieţi (ei, existau şi aşa-zişii “băieţi deştepţi”, cu pile-cunoştinţe-relaţii, celebrul PCR, care fentau armata, dar nu despre ei este vorba aici), aşa încât bărbieritul se producea destul de des, ca să nu spun zilnic, în cazul unora. Aveam un coleg de armată care se bărbierea în maxim 5 minute, aici incluzând şi pregătirea bărbieritului, plus datul cu apă pe faţă şi altele asemenea de după ras. Practic, bărbieritul propriu-zis dura maxim 1 minut, restul timpului fiind afectat pregătirii. De altfel, l-am întrebat odată cum reuşeşte să se radă atât de repede. Mi-a spus că-l ajută pielea feţei, extrem de netedă, ca la 20 de ani, şi că nu-i place să stea foarte mult în faţa oglinzii, aşa încât, cu o dexteritate rar întâlnită, termina bărbieritul în câteva zeci de secunde. N-am reuşit niciodată să ajung la performanţele sale în materie de bărbierit, dar nici nu sunt adeptul unui bărbierit în “galop”, contracronometru.

O altă amintire este legată de bunicul din partea mamei, bunic pe care l-am prins relativ puţin, murind atunci când aveam aproximativ 10 ani. Îmi amintesc, totuşi, copil fiind, de faptul că bunicul meu nu reuşea să se radă singur, aşa încât venea periodic o rudă de-a mea şi-l bărbierea. Cu toate că ieşeau minunăţii din mâinile bunicului, mai ales dacă era vorba de tâmplărie şi altele asemenea, în privinţa bărbieritului prefera s-o facă altcineva.

Dar gata-i cu amintirile, să revenim la subiectul nostru: comandaţi cu încredere produsul Eladerm aftershave şi n-o să regretaţi! Iată şi datele de contact:

SC ELANALBA SRL

Strada Crișanei, nr. 1c, Alba – Iulia , România

E-mail: contact@eladerm.ro

Telefon: + 40741045150

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu