electromax.ro, sisteme de iluminat cu LEDuri pentru locuinta sau firma ta

joi, februarie 26, 2015 17:10
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCu o experiență de 16 ani, Electromax este unul din producătorii importanți de sisteme de iluminat cu LEDuri. Sunt oferite soluții de iluminat stradal, ambiental și arhitectural, folosind LEDuri de înaltă tehnologie. De exemplu, dacă sunteți interesați de corpuri de iluminat interior cu LEDuri, accesați link-ul anterior și puteți vedea gama de produse cu LEDuri este destinata pentru iluminat interior. Avantajul LEDurilor este consumul mult redus de energie comparativ cu spoturile cu halogen sau a tuburilor cu neon si o durata de viata mult mai mare. Domenii de utilizare: iluminat de accent, iluminat incastrat, iluminat pentru bai, iluminat pentru interior, iluminat pentru spații de producție.

De exemplu, puteți opta pentru bagheta cu LEDuri, pe care o puteți vedea la legătura anterioară. Aceste baghete cu LEDuri sunt fabricate modular cu un multiplu de 250mm pana la o dimensiune maxima de 2000mm, cu un design modern, au dimensiuni reduse si datorita duratei de viata foarte mari a LEDurilor, sunt practic fara mentenanta. Baghetele cu LEDuri sunt ideala pentru iluminatul spatiilor publice de interior, ca si solutie incastrata in perete, pardoseala, balustrade sau chiar mobilier. Dispersorul transparent are o eficienta de 97%, iar cel mat are o eficienta de 70%.

Iată și categoriile de produse pe care le puteți vedea și, ulterior, comanda (toate detaliile de contact le găsiți pe site): iluminat exterior, iluminat interior, iluminat de siguranță, iluminat balizaj, iluminat stradal, iluminat Ex, iluminat RGB/DMX, iluminat comercial, iluminat industrial, iluminat piste aeroporturi. Sunt oferite solutii pentru iluminat in zone cu atmosfere cu pericol de explozie, in domeniul minier sau in balizarea aeroporturilor. Și am amintit doar câteva din produsele despre care găsiți informații și le puteți comanda pe site.

Electromax.ro, dacă vrei produse de iluminat cu LEDuri ce folosesc tehnologii de ultimă oră și îți aduc economii importante la bugetul propriu.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu