Elevator auto 2 doua coloane electrohidraulic 220V sau 380 fara niciun dubiu

vineri, mai 8, 2015 17:59
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCea mai mare problema pe care am avut-o? Nici nu trebuie sa stau foarte mult sa ma gandesc, pentru ca nu am cum sa uit de elevator auto 2 doua coloane electrohidraulic 220V sau 380.

Am mers pana la cel mai apropiat service auto de la mine din cartier si ce sa vezi?

Exact cand am schimbat si eu, ca tot soferul, uleiul si filtru de polen, exact atunci am primit o ditamai lovitura sub centura.

Mi s-a blocat roata exact cand sa plec.

De fapt, nici nu puteam sa plec. Masina nu depasea 3200 de kg, deci putea foarte lejer sa o mai ridic odata.

Si am ridicat-o si cu ajutorul acestui elevator auto am reusit sa imi fac masina.

A fost simplu, a fost eficient si, mai ales, a fost acel elevator auto de care, cand am avut nevoie de el, nu m-a lasat la greu.

Il recomand cu mare drag pentru ca este un elevator exceptional.

„Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul echipamentelor auto, compania noastra se claseaza in topul firmelor romanesti de profil. In toti acesti ani de activitate am invatat ca principiile dupa care ne ghidam sunt cele care creeaza o legatura solida si stabila intre noi si clientii nostri. Am experimentat ca a lucra in echipa este nu doar o calitate ce vizeaza buna functionare interna a companiei, dar si o reala necesitate pentru a ne asigura clientii de seriozitate si promptitudine. Intotdeauna ne-am bazat crezul pe o serie de calitati ce ne-au consacrat pe piata de profil, precum calitatea produselor, pastrarea promisiunilor facute, transparenta, fidelizarea clientilor.”

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu