Elevator auto, conditia unui business de calitate in domeniul auto

vineri, octombrie 30, 2015 9:21
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, Tataraseni4.000 de kilograme. Si un elevator auto doua coloane. Cam acestea sunt regulile intr-un business de calitate in domeniul auto. Sigur, si un mecanic. Doar ca fara un elevator auto de foarte buna calitate nu poti sa faci o treaba buna.

Elevatorul ii eficientizeaza munca mecanicului odata ce ridica masina. Acesta poate sa vada orice pe sub masina. Iar tie iti poate aduce si mai multi bani, daca esti un antreprenor. Tot ce trebuie sa faci este doar sa te gandesti ce iti mai trebuie ca sa iti deschizi un service auto. Grija ta sa fie indreptata catre ceea ce inseamna acte, hartii. Lasa elevatorul auto sa se ocupe de ceea ce inseamna clienti si masinile acestora.

Suntem diferiti, dar asta nu inseamna ca nu avem aceleasi nevoi. Nevoia de a repara masini. Apeland cu mare drag si cu mare incredere in tot ceea ce inseamna repararea masinii tale. Nu mai sta pe ganduri atunci cand vine vorba de a alege un service auto. Alege-l pe acela care nu doar ca iti vorbeste frumos, disciplinat.

Mai mult de atat, care sa te respecte ca esti clientul lor si ca iti ofera cele mai bune conditii si cel mai bun mod de a lucru cu masina ta. Adica, acel service auto care sa aiba si un elevator auto.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu