Elevatorul auto, un echipament de nadejde

luni, februarie 5, 2018 19:18
Posted in category Diverse

Stema a saptea dimensiuneVoi stiti ce importanta are un elevator 2 coloane? Sau de ce este el atat de utilizat si de indispensabil service-urilor auto moderne? Pentru ca acest elevator este singurul, dar si cel mai sigur echipament, care este actionat de un grup hidraulic proiectat special pentru a asigura o inalta stabilitate in timpul utilizarii lui!

Un elevator auto va ofera solutia integrala ce acopera eficient nevoile oricarei firme in acest domeniu, iar datorita acestui fapt a castigat atata popularitate – tot mai multe persoane chiar aleg sa isi achizitioneze un astfel de echipament pentru ei.

Datorita faptului ca este atat de eficient, a ajuns sa aibe mare cautare in zilele noastre.

Mai pe scurt, service-urile auto isi doteaza atelierele cu un astfel de echipament, special pentru a-si fideliza clientii, dar si tu iti poti achizitiona un elevator, pentru uzul personal si in acest fel iti poti verifica masina de acasa, din propriul garaj.

Dar cum functioneaza un elevator auto? Acesta este actionat de un grup hidraulic, care permite ridicarea unei greutati considerabile.

Caracteristicile tehnice cele mai cunoscute ale elevatorului auto cu doua coloane au devenit foarte cunoscute, deparece sunt foarte usor de retinut:

  • Capacitatea de ridicare de 4000 kg – pot fi ridicate orice fel de automobile, microbuze si camionete.
  • Inaltimea maxima de ridicare este de 1900 mm. Sub automobil pot incapea nu doar mecanici dar si utilaje sau masini care ar putea fi necesare in operatiunea de depanare.
  • Inaltimea minima de ridicare este de numai 98 mm – pot fi efectuate si lucrari ce presupun o finete deosebita.
  • Inaltimea totala a elevatorului este de 2824 mm, latimea totală este de 3426 mm iar latimea intre coloane de 2806 mm e mai mult decat suficienta pentru orice tip de automobil.
  • Nivelul de zgomot facut de aparat este 70 db (a) 1m.
  • Greutatea sistemului este de numai 620 kg.

Daca doresti sa iti usurezi munca in cee ace priveste reparatiile masinii, te poti baza cu incredere pe un astfel de echipament, care castiga din ce in ce mai mult teren si a devenit, incet, incet, unul dintre preferatele de catre mecanicii auto.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu