Englezii la iesirea din UE: „Cum sa fim alaturi de un stat ratat ca Romania”

marți, august 9, 2016 9:53
Posted in category Mass-media

BrexitEnglezii la Brexit: „Nu văd cum a fi într-o uniune cu state ratate precum România poate fi un lucru bun pentru noi”

Angus, 52 de ani: „Eram pro-UE, simţind că europenii au standarde mai bune de viaţă decât noi, dar m-am simţit deziluzionat atunci când UE s-a extins pentru a include ţări precum România. Nu văd cum a fi într-o uniune cu state ratate poate fi bun pentru noi.”

Iau apararea emigranților, dar atacă România. Atât de jos suntem în ochii britanicilor simpli. Mulțumim Ponta! Mulțumim PSD! Meritați să fiți puși la zid și executați!

Angus, 52 de ani: „UE este un monolit şi este greu de înţeles. Spre ce se îndreaptă? Nu a reuşit să facă asta clar. UE a avut un impact negativ asupra ţărilor care o înconjoară, cu Ucraina simţindu-se parte din altă sferă de influenţă şi cu emigranţii din Africa murind în Mediterana pentru că nu s-au făcut planuri potrivite.” (Ucraina este simpatizata, Romania nu!)

Angus, 52 de ani: „Şefii îi iubesc pe muncitorii străini. Aceştia nu au sindicate, sunt ieftini şi modelabili. Britanicii care făceau aceste munci nu s-au dus la universitate, ci să primească ajutor de şomaj, dacă-l primesc.”

Țoapa Merkel deloc iubită de britanici

Angus, 52 de ani: „UE a sacrificat coeziunea pentru o extindere care pare condusă de Germania. Angela Merkel a decis să permită ca un milion de emigranţi să intre în Germania, încălcând legislaţia UE şi fără consultul Bundestagului. Germania a frânt Grecia şi negociază pentru a permite Turciei să intre în UE. Ei nu se consultă cu nimeni, iar aceasta nu este o uniune. Marea Britanie părea înţepenită la marginea UE şi calea noastră spre o asimilare mai mare nu era clară. Nu există vreun plan pentru crearea unei Europe cu aceleaşi taxe şi aceleaşi salarii minime, aşa că migraţia oamenilor afectează negativ ţările care oferă condiţii mai bune.”

Sursa

România USL-amistă folosită ca exemplu negativ și în SUA

Senatorul republican John McCain a declarat, în dezbaterile electorale din SUA, că, indiferent dacă Donald Trump va deveni preşedinte, sistemul democratic de control instituţional funcţionează în Statele Unite, spunând: „Nu suntem România”.

„Eu cred în continuare că avem instituţii guvernamentale care vor ţine sub control o persoană care ar încerca să îşi depăşească atribuţiile constituţionale”, a declarat John McCain, citat de ziarul The New York Times.

„Avem Congresul. Avem Curtea Supremă de Justiţie. Nu suntem România”, a adăugat McCain.

„Instituţiile noastre, inclusiv presa, sunt încă suficient de puternice pentru evitarea” actelor neconstituţionale, a subliniat senatorul republican.

Actualizare

Iar cea mai bună dovadă că România este o țară de căcat, într-un procent îngrijorător de mare, nu poate fi alta mai potrivită decât declarația limbricului Viorel Ponta, acest infractor nenorocit, această maimuță fără creier, ajuns prim-ministru într-o țară ca România.

Viorel Ponta (Puie Monta): „”Epurările” făcute în 2015 – 2016 în cadrul elitelor sunt comparabile ca număr și impact doar cu anii 1950 – 60” (hăăăăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă)

Iată și un răspuns, inspirat, dat acestui jeg, acestei bube pe obrazul României, numit VV Ponta.

„Impostura nu-și ia vacanță, chiar dacă Victor Ponta a fost trimis în concediu prelungit de către cetățeni și propriul partid. Cu declarația de mai jos, Victor Ponta jignește profund memoria victimelor regimului comunist, al cărui reprezentant de seamă era chiar președintele său onorific de partid. În democrație, Victor Ponta și alții ca el au dreptul să delireze nestingheriți pe Facebook. Eu sunt Dej, alții Stalin, iar ei victimele regimului comunist, oprimații cluburilor din Dubai, apostolii democrației din Turcia și apărătorii plajelor din Brazilia. În realitate, ei luptă pentru un singur drept: dreptul de a fura. Pe liderii PSD, dacă nu ii lași să jefuiască statul cu softuri de sute de milioane, încep să vadă în oglindă chipul lui Brătianu, Maniu și Coposu. Ponta, Ghiță, Dragnea nu sunt victimele comunismului, ci victimele comuniste ale senzației de atotputernicie. Din fericire, avem și noi un drept: dreptul de vot. Să-l mai folosim o dată, pentru ca astfel de oameni să nu își mai bată joc de memoria celor care au pierit în temnițele înaintașilor politici ai PSD.” (Alina Gorghiu)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Englezii la iesirea din UE: „Cum sa fim alaturi de un stat ratat ca Romania””

  1. Livia says:

    august 9th, 2016 at 22:41

    Au dreptate, Acum Dar mai pe-Atunci toți tăceau pe când mai aveam ceva Bun în țară dar acum mai e și Iohannis. Problema Noastră nu este repetiția aiurea și la nesfârșit că nu-i vom Mai vota la anul Și la anul Tot ei Sunt Dar Doar dacă DNA-ul nu ni-i va lua… ?! Ei NU mai Trebuie să ajungă pe listele acelea Nicidecum !!!

Adauga un comentariu