Exprimă-ți sentimentele cu Flor de los Andes!

joi, iunie 23, 2016 15:44
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCând te uiți la un buchet colorat de flori experimentezi cea mai pură emoție! Florile sunt oferite drept cadou într-o varietate de ocazii precum aniversările, nunțile, festivitățile de absolvire, botezurile și înmormântările. Câte sentimente nu s-au exprimat cu ajutorul acestor petale moi și parfumate! Dragoste, bucurie, respect, mulțumire, chiar și gelozie, regret sau durere, toate pot fi puse într-un buchet de flori! Dacă în urmă cu 50 de ani aproape fiecare familie avea o grădină și cel puțin câteva feluri de flori proaspete gata pentru orice ocazie, astăzi putem comanda orice de la o florărie online.

Fără panică, doar cu răbdare!

Uneori, bucuria de a oferi flori este umbrită de un sentiment de panică. Ce flori să iau? Ce culoare? Ce combinație? Cum vor fi primite? Dacă aleg florile nepotrivite ocaziei? Multe persoane se hotărăsc greu iar vizitele la florăriile aglomerate din oraș sunt destul de peste mână. Uneori vânzătoarele au timp de tine alteori nu. Uneori vezi ceva ce-ți place iar alteori ai vrea altceva dar n-ai curaj să comanzi. Pentru ca nimeni să nu dea greș cu florile, există flordelosandes.ro. Comanzi online și primești totul în cel mai scurt timp! Ai tot timpul din lume să te uiți prin toate categoriile. Poți alege flori unice, proaspete, aranjamente, coșuri de flori, chiar și torturi de flori sau ceainice drăguțe cu flori. Pentru alegerea aranjamentelor de nuntă, botez sau pentru alte ocazii deosebite, ai la dispoziție consultanță de la specialiștii flordelosandes.ro. Flor de los Andes este importator direct al trandafirilor de Ecuador, cei mai frumoși trandafiri din lume. Pe lângă trandafiri mai găsești aici o serie întreagă se flori exotice, superbe, foarte proaspete și foarte bine alese. Combinațiile făcute de designerii de aici se pliază pe orice ocazie și pe orice preferință.

Florile și culorile

Aranjamentele în culori diferite exprimă sentimente diferite. De la roșul pasional al trandafirilor la eleganța clasică a calelor albe la exuberanța lalelelor galbene, mesajul emoțional este mereu altul și mereu profund. De la flordelosandes.ro poți comanda flori de toate tipurile în aproape toate culorile. Poți alege aranjamente cu flori galbene dacă vrei să exprimi prietenie, dragoste filială, simpatie și respect. Coșuri, ceainice, buchete sau alte aranjamente roz dacă vrei să exprimi sensibilitate, inocență și un spirit jucăuș și vesel. Trandafirii roz sunt romantici dar exprimă sentimente mai profunde și mai delicate decât cei roșii. Florile roz sunt mai feminine și sunt asociate cu delicatețea și fragilitatea. Florile portocalii exprimă fericire și bucurie. Ele sunt solare, luminoase, proaspete și transmit spontaneitate și dorință de aventură. Florile albastre au un efect calmant. Sunt perfecte pentru a comunica armonia și intimitatea, încrederea, simpatia și pacea interioară.

Florile sunt mesaje pe care le trimitem celorlalți. De-a lungul vieții avem nevoie de o varietate întreagă de culori, nuanțe, aranjamente și combinații. O florărie poate fi un partener de nădejde și îți poate transmite mesajele clar și frumos, exact așa cum ți le dorești. Alături de flordelosandes.ro poți sărbători cele mai fericite zile din viața ta. Fie că vrei cele mai frumoase flori pentru nuntă sau botez, fie că vrei să aduci o rază de lumină în ziua cuiva, comandă flori deosebite pentru zile speciale numai de la Flor de los Andes! Flori cu rouă din Anzi!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu