Fa o schimare buna pentru casa ta

joi, iunie 28, 2018 7:55
Posted in category Diverse

Interior modernPentru cea mai buna aerisire pentru casa ta, iti recomand cele mai bune aparate de aer conditionat de la Daikin. Acestea sunt realizate cu cea mai mare calitate si au o durata de viata foarte mare. Cu mai mult de 90 de ani de experienta pe piata in solutii de climatizare, Daikin combina cele mai bune designuri si tehnologii, pentru a va ajuta sa va atingeti climatul perfect. Prin urmare, indiferent care sunt nevoile dumneavoastra veti putea gasi o solutie potrivita de incalzire sau racire din acesta gama foarte larga de produse. Este o companie responsabila, care protejeaza mediul, prin urmare, toate produsele au fost concepute pentru a va fi de folos pe tot parcursul anului. Consumul scazut de energie al produselor se traduce prin facturi mai mici la energie sau la gaz. O temperatura constanta in casa, va este oferita de senzorul grid eye, care detecteaza temperatura existenta pe intreaga suprafata a camerei. Senzorul imparte camera intr-o grila formata din 64 de de patrate, apoi redirectioneaza aerul cald sau rece in zonele unde este necesar pentru a egala toate diferentele de temperatura.

Unitatile stylish ofera un design compact si o functionalitate adecvata pentru toate interioarele printr-un finisaj elegant colorat. Calitatea confortului este datorata in special nivelului de zgomot in functionare, devenind astfel aproape imperceptibil pentru urechea umana. Aceasta gama de aparate o gasiti pe Climatico, unde aveti si montaj aer conditionat, fie oferit de catre cei care le si vand, fie contra-cost, platit de dumneavoastra ca si cumparator. Aparatele de aer conditionat tip split de perete, se monteaza de asemenea pe perete, oferind eleganta inedita incaperii, precum si o eficienta sporita in racirea si incalzirea aerului.

Aparat aer conditionat

Aerul conditionat cu inverter este mult mai eficient si are o durata de viata mult mai mare comparativ cu un aer consitionat normal. Faptul ca tehnologia inverter ii permite sa se autoregleze si sa functioneze numai atunci cand este nevoie si nu in mod continuu ca la un aparat de aer conditionat normal.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu