Filme ce merită văzute (I)

luni, august 8, 2022 13:56
Posted in category Educatie

Scarlett Johansson (Lucy)Lucy (2014); regia: Luc Besson; cu: Scarlett Johansson (Lucy), Morgan Freeman (profesorul Norman) etc.

Îmi place Morgan Freeman, laureat cu Oscar, dar şi Scarlett Johansson are un rol de zile mari. Luc Besson este regizorul care a creat eroine memorabile în filme pe care nu le uiţi niciodată (Nikita, Leon, Al cincilea element etc.).

Ideea filmului, foarte generoasă de altfel, este aceea a procentului folosirii creierului de către oameni. Asta e povestea, împănată cu acţiune, să nu ne plictisim.

Se spune că oamenii folosesc doar 10% din capacitatea creierului. Unde se ajunge dacă sunt folosite mai multe procente din ceea ce oferă creierul, se poate afla dacă vizionăm filmul.

L-am vizionat de trei ori şi de fiecare dată am avut aceleaşi emoţii, m-am simţit atras de poveste şi de eroii săi (eroinele sale).

Scarlett Johansson avea 30 de ani în 2014, când a fost lansat filmul, şi este o tipă ce arată bine. Aşa încât, nici amatorii de fete frumoase nu vor fi dezamăgiţi.

Nu vă povestesc filmul, deoarece unii dintre voi poate nu l-aţi văzut. Dar cu siguranţă merită vizionat.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

Adauga un comentariu