Frumoasele noastre partenere stiu sa aleaga intotdeauna ceasul de mana potrivit

vineri, noiembrie 3, 2017 16:01
Posted in category Diverse

Ceas FossilAm admirat dintotdeauna spiritul practic de care dă dovadă jumătatea frumoasă a lumii. Nefiind un tip foarte atent la detalii vestimentare sau accesorii ale ţinutei, ci mai degrabă un visător, de foarte multe ori cu capul în nori, am privit cu invidie, dar nu că răutate, capacitatea fetelor de a avea acel spirit practic de care eram atât de străin. De la ceasuri şi până la zâmbetul etalat, frumoasele noastre partenere au ştiut să transmită prin ceea ce se numeşte limbaj nonverbal atât de multe informaţii despre personalitatea lor, şi într-un mod atât de eficient, încât ai de multe ori sentimentul că toate cuvintele lumii au fost inventate special pentru bărbaţi, deoarece aceştia, incompleţi fiind, nu puteau transmite fără cuvinte mesajul potrivit.

De aceea, poate ar fi momentul ca şi noi, bărbaţii, să realizăm că, dincolo de cuvinte, se află emoţia primordială, acea stare de bine de la începutul lumii, pe care o putem atinge, de exemplu, prin alegerea unui cadou pentru scumpele noastre tovarăşe de viaţă. Şi o idee de cadou inspirată ar putea fi să alegem dintre modelele de ceasuri dama pe acela despre care ştim foarte bine că ar completa ţinuta elegantă a soţiei, prietenei, iubitei sau ce mai aveţi prin preajmă. Cu siguranţă, un cadou nu poate înlocui iubirea, dar poate fi gestul care aminteşte de acest sentiment, singurul pentru care merită să trăieşti, iar, uneori, chiar să mori. Cineva spunea că adevărul se află în nuanţe, aşa încât să nu uităm niciodată că viaţa este formată din lucruri mici, dar importante, iar un gest frumos, o privire, un zâmbet face viaţa mai frumoasă, mai suportabilă, ne ajută să trecem mai uşor peste momentele grele ale ei. Sunt puţine, poate, momentele în care suntem cu adevărat fericiţi, dar aceste momente duc în spate ani şi decenii în care purtăm povara propriei noastre neputinţe, însoţiţi în timp de acel moment în care am iubit deplin, şi am fost iubiţi, în care cerul era atât de aproape, încât era suficient să întindem mâna pentru a-l atinge.

Revenind la ideea de cadou amintită mai sus, un ceas de mână pentru jumătatea încântătoare a lumii, am putea, de exemplu, să alegem un model dintre ceasuri Fossil dama. Nu ar fi deloc o idee rea, mai ales că, până la urmă, ştiţi cum se spune, gestul contează. Asta nu înseamnă că modelul respectiv nu merită ales, fiind unul dintre brand-urile renumite în materie de ceasuri de mână. Viaţa este prea scurtă, şi uneori prea tristă, pentru a nu încerca să o facem mai frumoasă oferind drept cadou un ceas de mână deosebit iubitelor noastre.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu