gemsale.ro, bijuterii hand made pentru tine

luni, aprilie 20, 2015 16:00
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAm observat in jurul meu din ce in ce mai multi oameni care doresc sa isi asigure viitorul zilei de maine punand bazele unei afaceri. Asta e un lucru bun zic eu, dar din pacate nu toata lumea gaseste aceea idei care sa faca afacerea sa functioneze si sa produca bani. Dar sunt si oameni care au spirit antreprenorial si si-au dat seama ce afacere care le-a putea aduce bani ar putea ei dezvolta intr-un timp scurt. O afacere care a inceput sa prinda radacini e cea a bijuteriilor hand made. Unii oameni pasionati de acest domeniu au reusit sa isi transforme pasiunea pentru creatie intr-o afacere care sa functioneze.

Intr-adevar, nu orice creator de bijuterii hand made reuseste sa creeze o adevarata afacere din pasiunea lor, dar cei care au spirit antreprenorial reusesc. Poti reusi orice in viata asta, trebuie sa ai o pasiune, curaj si sa muncesti foarte mult. Si uite asa o sa reusesti sa crezi, sa vinzi, etc.. Poti reusi sa faci orice daca intr-adevar vrei sa faci asta.

Iar daca stai putin si te gandesti nici nu investesc mult in materia prima, au nevoie de cateva unelte speciale, cateva „accesorii bijuterii” si cateva idei care sa ii ajute sa creeze cele mai interesante bijuterii.

Unde poti gasi si tu „margele online” si alte „accesorii pentru bijuterii”? Ei bine, daca dai un search pe Google cu textul: „accesorii pt bijuterii” sau „margelute online”. Dar ai grija sa selectezi site-urile care au produse de calitate, pentru ca internetul este plin si de site-uri ale caror produse nu sunt de o calitate extraordinara.

Un site de pe care poti sa comanzi cu incredere este www.GemSale.ro. Acesta este un site complex cu foarte multe „accesorii de bijuterii”, dar care are si carti cu idei de margelit, tehnici de origami, tehnici de pictura si asa mai departe. Dar daca nu investesc prea mult in materia prima asta nu inseamna cu nu au nevoie de timp, caci confectionarea unei bijuterii hand made se dovedeste a fi o activitate tare migaloasa.

Dar daca nu iti doresti sa duci aceasta pasiune la stadiul de arata poti sa creezi in continuare bijuterii pentru tine si pentru cunoscutii tai, prietenele tale cu siguranta iti vor fi tare recunoscatoare atunci cand vor primi in dar bijuteriile tale. Dar nu te-ar bucura sa iti fie recompensata munca? Nu spun sa iei bani de la prietenele tale, poti sa creezi un site unde sa iti expui creatiile si sa le vinzi la pretul pe care tu consideri ca bijuteriile tale valoreaza.

Ai grija atunci cand stabilesti pretul, acesta nu trebuie sa fie nici prea mic – nu trebuie sa iti subestimezi talentul de a crea, dar nici prea mari – caci atunci cand suma ceruta de tine pentru o anumita bijuterie va fi mai mare decat cea pe care o cer ceilalti comercializati pentru o bijuterie asemanatoare nu vei mei avea clienti. Pentru ca, asa cum este si normal, oamenii se vor indrepta catre comerciantul care cere mai putin.

Fa in viata asta numai ceea ce iti aduce multumire si fericire. Viata e mult prea scurta pentru a face ceea ce le place altora.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu