Hoţii ciumei roşii (= PSD = Mafia) au exersat din greu jaful, din 1989 încoace, pentru a atinge “performanţele” de astăzi

vineri, iunie 14, 2019 17:00

PSD = ciuma rosie = mafiaHoţii din conducte lucrează cu Poliţia, pentru Partid (PSD – n.m.)

Până în 1996, când a condus Inspectoratul de Poliţie al judeţului Giurgiu, generalul Silvestru Mincu s-a afirmat printr-o singură realizare: cum să încalce eficient embargoul impus de ONU Iugoslaviei. L-a încălcat copios, traficând benzină furată din rafinăriile de pe Valea Prahovei, pe-o mână cu generalul Dănescu, fost ministru de Interne (PDSR = PSD, n.m.) şi cu sprijinul viitorului ministru de Interne, Tărăcilă (tot PSD = ciuma roşie, n.m.).

O bună parte din bani a ajuns în visteria Partidului (PSD = Mafia, n.m.), lăsată veşnic întredeschisă. Pentru purtare excepţională, a fost numit adjunctul şefului Poliţiei Capitalei. Când nu s-a mai putut face nimic pentre el, că era putred de corupt, ministrul Rus (tot PSD = Mafia, n.m.) l-a numit la conducerea poliţiei sectorului 1. De unde l-a demis pentru raportare de cifre false. Ei bine, în clipa aceea o mână divină l-a luat pe Mincu pe sus şi, în aceeaşi seară, era angajat la SRI, în subordinea generalului Gioni Popescu.

Când plutonul de poliţişti de la secţia 21, arestat pentru complicitate la furt din conductele magistralei de carburant, a ciripit că în spatele lor stă generalul Mincu, procuratura s-a speriat şi i-a dat drumul, pentru o vreme.

Am mai aflat între timp că Mincu are şi treiu staţii personale de benzină şi că nu lucra chiar de capul lui, şi că acea reţea de poliţişti hoţi de la secţia 21 activează de mai multă vreme pentru partid (PSD – n.m.). Or, dacă Mincu a fost dintotdeauna omul lui Iliescu, care l-a salvat în ultima clipă angajându-l la SRI, şi dacă Iliescu are astfel de poliţişti de partea lui, care conduc reţele de hoţi, şi dacă banii pentru partid se scot şi prin înţeparea conductelor, înseamnă că ori Iliescu stă la mâna mafiei, ori Iliescu şi PSD sunt chiar Mafia. (“Academia Caţavencu”, nr. 608/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu