Afară cu mafia lui Ion Iliescu

joi, iulie 19, 2012 7:07

Ion IliescuVreau o ţară ca afară, corect: afară cu Mafia lui Iliescu!

Treaba cu votul: învăţaţi să spuneţi NU

Iată cum rămîne cu votul: votul a rămas. În 1990, Ion Iliescu a fost ales cu 87% şi votul acela a rămas valabil pînă azi. În 1990, cu minciuni ticăloase de tipul “Ţărăniştii şi Liberalii o să-i împuşte pe toţi foştii membri ai PCR, ca să se răzbune pe comunişti că le-au omorît conducătorii, după război”, toţi foştii membri ai PCR care n-aveau nici o vină au făcut pe ei şi l-au votat, orbeşte, pe nea Ion. În fruntea poporului muncitor, speriat că vin moşierii şi industriaşii capitalişti să îi lase să moară de foame. Au înghiţit minciunile nemestecate şi, prin vot, au nenorocit ţara. Concret, i-au dat lui Iliescu un mandat de 22 de ani.

Sărac şi cinstit, dar mulţumit, Ion a început să crească, părinteşte, o ditamai Mafia de bogătaşi penali, şi mincinoşi de elită, normal. Superelită. A avut, desigur, grijă să-i împrăştie pe unde a putut, pe la toate partidele. Cu Mafia în braţe, Ion Întemeietorul ne-a ţinut, cu mare grijă, afară din NATO şi din UE. Cît trebuia. A cîştigat timp pentru Mafie, să crească mare. Gata să intre, apoi, în NATO şi în UE, frumoasă, bogată şi deşteaptă, nevoie. Cu tot cu ţară, desigur.

Momentul 1996 n-a avut urmări, era doar o concesie pentru proşti, uite, există alternanţă la putere, avem democraţie. Pentru proştii care, ajunşi la putere, n-au ştiut ce să facă cu ea. S-au declarat învinşi de Mafie. Astfel, Ion Întemeietorul Mafiei s-a întors pe tron. Dar, în 2004, inteligentul lui succesor e luat prin surprindere de popor, care aduce la putere un marinar. Deşi fusese şi el în partidele Mafiei, promite, culmea!, să se ia la bătaie cu Mafia. Şi chiar o face!

Nici o problemă. Mafia îl suspendă în 2007. Marinarul revine prin referendum şi cîştigă, încă odată, prezidenţialele din 2009. Staţi liniştiţi! Profitînd, la sentiment, de criza mondială, Mafia loveşte iar în 2012: lasă marinarul fără majoritate în Parlament, îşi instalează un nou guvern şi îl suspendă pentru a doua oară în cinci ani. Călcînd în picioare legile şi făcînd Romania de rîs pe plan galactic. Exact după ce Inteligentul Mafiei din 2004 intrase în puşcărie. Pentru corupţie. Condamnat legal şi definitiv. Dar graţiabil de către un nou preşedinte. Splendid! Hai iar la referendum, că acum iese cum trebuie! Mandatul lui Ion Iliescu poate continua, pe vecie! Prin clonele lui.

Fals. Mandatul de 22 de ani al lui Ion Iliescu şi-al Mafiei se încheie acum. Dacă veniţi la referendum şi-l votaţi pe marinar. Şi-au bătut joc de noi timp de 22 de ani. Destul. Votul dat, orbeşte, în Duminica Orbului, 20 Mai 1990, pe bază de minciuni ticăloase, se anulează prin votul de Duminică, 29 Iulie, 2012. Aveţi îndoieli cu votul? Marinarul n-are. L-aţi votat de trei ori, vă cere să o mai faceţi odată. Sînteţi aceiaşi. Împotriva Mafiei. Cu Iliescu mai aveţi vreo îndoială? Că vă tot jeliţi că o să ne îngroape pe toţi. Nu? Atunci, la vot. Trecînd peste Vunk, ascultaţi-l pe Paţurcă: “Învăţaţi să spuneţi NU”. Chiar ascultaţi cîntecul.

V-a zis marinarul să nu votaţi? Nu. Referendumul e ilegitim? Preşedintele ales este legitim, veniţi să-i confirmaţi legitimitatea. USL zice că peste 80% din populaţie e contra marinarului? Iar 87%, ca în 1990? Că aşa au ieşit procentele la locale? De unde ştiţi că nu mint? Pentru că mint tot timpul, de data asta spun adevărul? Nu preşedintele se îneacă, ştie să înoate foarte bine, ca să ne scoată la mal. Nu, liderii USL se îneacă în minciuni sfruntate după minciuni sfruntate, şi vor să ne tragă pe toţi la fund, înecaţi în îndoieli. Băsescu NU se teme de votul poporului. Ei se tem. De aia mint de se contrazic în minciuni. Pînă data viitoare, ascultaţi-l pe Paţurcă. E un Cîntec de leagăn. Nu pentru Antonescu, el n-are nici o treabă. Pentru cei care s-au trezit din coşmar şi nu-l mai vor. A, E, I, O, U – învăţaţi să spuneţi NU. (Alexandru Hâncu, Kamikaze)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Afară cu mafia lui Ion Iliescu”

 1. Victoria USL-ului dovedește că prostia guvernează România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2014 at 15:02

  […] să fii, președinte ajungi Prin intermediul USL-ului, rușii încearcă destabilizarea României Nu mafiei securist-comunisto-infracționale STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România Petiție pentru demisia guvernului Ponta […]

 2. Victor Ponta, limbaj şi atitudine de NKaVeDist | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 17th, 2015 at 18:31

  […] NU mafiei securisto-comunisto-infracţionale […]

 3. Iunie 1990: O pustoaica inocenta macelarita de mineri | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 9th, 2016 at 21:56

  […] NU mafiei securisto-comunisto-infracţionale […]

Adauga un comentariu