Idei pentru parinti: cum sa iti tii ocupat copilul si sa ii oferi o experienta creativa, cu pictura pe numere

miercuri, iulie 15, 2020 14:15
Posted in category Diverse

Pictura pe numereNu lucrurile pe care ii le oferi copilului sunt benefice, ci experientele pe care le traieste. Orice parinte, cel putin din randul celor cu o rutina aglomerata, incearca sa compenseze cu lipsa timpului petrecut alaturi de copil. Prefera sa incerci, alaturi de copil, o experienta creativa – pictura pe numere.

Despre aceasta cu siguranta ai mai auzit. Este un concept nou, relativ recent lansat si in tara. Presupune pictura la un alt nivel, astfel incat la final lucrarea sa fie un tablou ce poate fi expus pe post de decoratiune. Nu trebuie sa fii expert in ale pictatului pentru a incerca asta. Avantajul este ca o astfel de pictura este schitata si notata cu numere. Pentru a picta va fi necesara corespondenta intre numar si culoare.

Kituri de pictura, de la Pictorul Fericit

Pentru a incerca acest gen de activitate poti fi mai practic si sa achizitionezi un kit complet, de la Pictorul Fericit. Presupune panza in sine, setul de culori acrilice si de pensoane, alaturi de un sablon despre cum ar trebui sa arate pictura la final.

O picturi pe numere pentru copii poate fi aleasa in functie de preferinte, cu tematica diversa: animale, masini, peisaje, portret, desi printre favorite se afla cele cu natura sau animale.

Un kit complet de acest gen, ambalat premium, poate fi comandat rapid, din cadrul paginii pictorulfericit.ro. Dispune de transport gratuit, indiferent de locatia ta, cu acoperire nationala.

Pictura pe numere iti hraneste pasiunea si mandria

Fie ca alegi o pictura pe numere cu un altfel de copac sau una ce un portret de femeie, cu masina sau orice alta tematica, satisfactia in sine de a picta un tablou ce va iesi perfect este de neegalat. Acest gen de experienta iti tine mintea ocupata si vine la pachet cu avantaje multiple. Este un exercitiu de concentrare, de destresare, de exersare de talent. O terapie a culorilor totodata, pictura pe numere inseamna o reconectare cu sinele.

In ceea ce priveste pe copii, pictura este una din activitatile favorite. Acum insa, provocarea este de a face ceva la un alt nivel. Va fi un proiect do it yourself care in final multilplica avantajele intrucat pictura poate fi expusa in orice incapere. La fel de bine, pictura pe numere poate fi un start al descoperitii de talent, al unei pasiuni hranite cum se cuvine. Manuirea pensulei, aplicarea de culoare inseamna indemanare, exercitiu si pentru motricitatea fina, coordonare studiata.

Pentru ca generatiile actuale de copii sunt tot mai atasate la propriu de ecrane si jucarii moderne, o experienta de genul picturii le va oferi o alternativa mai buna. Mai ales acum, in perioada vacantei cand programul nu este unul la fel de incarcat cu programa scolara este cu atat mai indicat sa incepeti acest gen de proiect impreuna.

Descopera intreaga colectie de picturi in cadrul paginii pictorulfericit.ro. Alege pentru copilul tau o expoerienta creativa si bucurati-va totodata de mai mult timp impreuna.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu