În România, continuă producţia ‘Capitalism aplicat de către (foşti) comunişti’

duminică, mai 1, 2011 6:51

Sergiu AndonReprimându-mi o senzaţie de vomă profundă, voi încerca să prezint răul imens făcut României de unul din politrucii (foşti) comunişti, pe care democraţia adusă de Ilici KGB Iliescu l-a propulsat în elita decizională a acestei ţări. Personajul se numeşte Sergiu Andon, iar în perioada 1972-1989 (17 ani) a fost publicist comentator la ziarul Scînteia, organul de presă al Partidului Comunist Român (conform Curriculum Vitae de pe site-ul Camerei Deputaţilor).

După 1989 ajunge în partidul securistului Dan ‘Felix’ Voiculescu şi în Parlamentul României democratice. După 17 ani de dat limbi bolşevicilor, la ‘Scînteia’, tovarăşul Andon, cu faţa buhăită de idei marxiste, începe săpatul la temelia statului de drept. Astfel, în 2008, juristul bolşevic Sergiu Andon reuşeşte, cu ajutorul altor dinozauri roşii din justiţie, desfiinţarea CNSAS-ului (Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii), pentru a ascunde ‘prostimii’ din România rolul de securist jucat de Dan Voiculescu, marele ‘făcător’ de Antene paralele cu realitatea de azi. Cum spunea cineva în 2008, Un fost securist şi un fost şef de secţie la Scînteia au omorât CNSAS. Servitorii lui Ceauşescu sunt tari.

Dar iată ce scria în 1990, legat de Mineriada ce a coborât România în bezna KGB-ismului cu faţă umană, actualul deputat în Parlamentul României democratice, Sergiu Andon: ‘Esecul lor, esecul acestei incercari a lor, nu trebuie sa permita alte forme si metode dictatoriale, sub alte lozinci inselatoare. Revolutia s-a infaptuit, sangele a fost varsat pentru libertate si democratie. Incercarile de puci, inclusiv, cea maxima, de miercuri, au esuat si datorita fortei si datorita virtutilor climatului democratic, dragostei de liniste si ordine abia infiripate. Sa le pretuim, sa le cultivam, sa le sporim, cu absoluta convingere ca de existenta si solidaritatea lor depinde marea sansa a timpului pe care-l traim ca natiune.’ (Acum sansa nationala cere calm, ‘Adevarul’, 16 mai 1990).

Acelaşi politruc bolşevic mai scria, legat de acelaşi eveniment: ‘S-a facut mult caz de rolul studentilor. Doar sapte studenti se afla in cercetare, inclusiv faimosul Munteanu Marian arestat. Aproximativ aceeasi este ponderea intelectualitatii titrate: 6 persoane plus 2 subingineri. Alti arestati de marca sunt Dinca Dumitru si deputatul ratat Nica Leon. Daca Munteanu inca este, la 28 de ani, student, Dinca inca este, la 40 de ani, fara ocupatie. Si fara domiciliu stabil in Bucuresti. Batalionul celor cu unic domiciliu bucurestean in Golania insumeaza 142 de peregrini, dintre care 70 fara ocupatie, deci fara nici un capatai. Cititorii au cerut confirmarea stirilor deja difuzate despre gasirea unor arme de foc si a unor substante presupus halucinogene la sediul unor formatiuni politice. Despre presupusele droguri inca nu avem confirmari. In schimb, s-a intamplat sa asist la momentul in care Procuratura lua in primire un revolver din cele folosite de armata celui de-al III-lea Reich, in perfecta stare de functionare, descoperit de mineri la una din descinderile lor mult disputate acum. (…) Ce se facea cu cartusele? Celor trei morti prin impuscare li se adauga cativa raniti din timpul evenimentelor tot prin arme de foc. Armata si fortele de ordine n-au avut la dispozitie decat cartuse de manevra. Asa ca…’(Reversul faptic al obsesiilor rimate, ‘Adevarul’, 20 iunie 1990). Citatele de mai sus le-am gasit în materialul intitulat Presa şi manipularea opiniei publice (https://dan-blog.ro/presa-si-manipularea-opiniei-publice.html).

Ce explicaţie găseşte un român atitudinii antiromâneşti a numitului Anton Sergiu: ‘In spiritul veracitatii si probitatii acestei initiative laudabile de deconspirarea putregaiului moral din societatea romaneasca va declar urmatoarele : Dl. Andon este dovedit ca un pasionat practicant de perversiuni sexuale extreme. O doamna matroana de bordel, acum in varsta de 60 de ani, mi-a relatat ca dl. Andon este ultima ei bucurie sexuala din aceasta viata. Dl. Andon se lasa cu placere dominat de babatia imbracata in straie sumare de piele, sodomizat cu codirisca unei biciusti, calcat in picioare si face cu placere cunilingus fiind indemnat de baba in cauza cu urale si lozinci mobilizatoare gen „fa-ti limba aspirator, sclavule si curata-mi paienjenii din pestera ca e nevizitata de muuult”. Sau „executa-te de un lins pe buric. pe dinauntru, sclavule”. La care dl. Andon baga limbutza si se executa. Urmand exercitii de scat, fart on the face, golden shower. La urma – sexul cu babaciunea.
Sursa mea imi indica ca dl. Andon este atat de nelinistit ca vreun incident de sanatate i-ar putea priva viata de placerile cu doamna incat a solicitat expres sponsorizari de la stapanul lui masculin Felix za cat pentru a trata cazatura la un sanatoriu din St. Petersburg. Se pare ca au fost mobilizate resurse medicale speciale, inclusiv terapeuti bioenergeticieni. Desi doamna a negat vehement, alte surse spun ca Dl. Andon investigheaza posibilitatea ca dansa sa urmeze interventii speciale pentru a putea dona ADN, care urmeaza sa fie implantat unei sclave tinere din bordel si, dl. Andon donand cativa miscoraci, sa devina fericitul tatic al unui copilas produs la batranete de venerabila matroana, spre perpetuarea in persoana a amintirii dulcilor sale momente de ratacire. V-a placut ? Substituiti „matroana de bordel” cu „maicutza Rusie si doctrina comunista” si o sa intelegeti perfect substratul pamfletului ca si simpatia mea fata de conditia umana decazuta a d-lui palavramentar. Cu toate avantajele din lume, sa lingi in pasarica asa ceva e din punctul meu de vedere mai rau decat sa mori de cancer dupa ce ti-au murit nevasta si copiii de SIDA.’

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “În România, continuă producţia ‘Capitalism aplicat de către (foşti) comunişti’”

 1. Neinfectat De Comunism says:

  mai 1st, 2011 at 20:25

  scarba asta ar trebui biciuita in public…

  la mine pe blog, Egipt intentioneaza sa deschida permanent granita cu Fasia Gaza!!!

 2. Dumitru Caruntu says:

  mai 2nd, 2011 at 13:05

  Scapand de o posibila biciuire, tovarasul Andon se va multumi cu cei 20.000 RON pensie, drept rasplata pentru sapatul sistematic al Romaniei democratice. In dictatura draga tovarasului, ar fi avut de 10 de ori mai putini bani la pensie, plus scaunelul asigurat la coada pentru lapte si 'adidasi'.

 3. O filă din procesul hazliu al comunismului | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 14:40

  […] În România, continuă producţia ‘Capitalism aplicat de către (foşti) comunişti’ […]

 4. Din (neo)comunism s-au născut politicianul şi electoratul de azi | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 14:57

  […] În România, continuă producţia ‘Capitalism aplicat de către (foşti) comunişti’ […]

Adauga un comentariu