Încă un exemplu în sprijinul ideii că statul PSD-ist a fost un stat mafiot

duminică, mai 31, 2020 10:29

Criminalii din PSDStatul conduce o maşinaţiune de teren

Retrocedarea clădirilor confiscate de comunişti nu se poate face deloc sau, oricum, se face (se făcea în 2004, cu România sub cizma mafioţilor din PSD = ciuma roşie, n.m.) anevoios pe motiv că nu au unde să se ducă săracii chiriaşi. Asta e logica şmecherilor pesedişti.

Ce se întâmplă însă când e vorba de un teren gol, confiscat, pe care nu este ridicat nimic, nici măcar un cort? Ar trebui ca, în aceeaşi logică, statul (PSD-ist la acea vreme – n.m.) să-l restituie automat, fără comentarii, eventual cu scuze. Corect.

Dar dacă terenul se află într-un cochet cartier bucureştean, unde însuşi Adrian Păunescu are (avea în 2004 – n.m.) vilă, statul se porceşte şi se face că nu ştia că nu are drept asupra unui bun confiscat ilegal.

Aşa se face că terenul de pe strada Jimbolia nr. 14-16-18 a fost vândut lejer de stat (mafiot PSD-ist, n.m.) madamei Floarea Cîrstea, deşi era revendicat de adevăraţii proprietari.

Ca să îngreuneze soluţionarea în instanţă, terenul a fost trecut ca fiind pe altă stradă, la alt număr, în ciuda datelor Serviciului de Nomenclatură Urbană şi a bunului-simţ.

Terenul are 360 mp şi valorează (valora în 2004 – n.m.) în jur de 35.000 de euro. Pentru jumătate din această sumă, se spune că judecătoarea Florentina Rotaru , cea care a acceptat în instanţă o asemenea inepţie, ar fi probabil de acord să declare că terenul se găseşte în Republica Laos, în Atlantida sau în Eldorado. (“Academia Caţavencu”, nr. 649/2004).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu