Pupincuristul Elenei Ceauşescu, Vadim Tudor, avea şi certificat de revoluţionar

vineri, ianuarie 20, 2017 19:18

Vadim Tudor (stanga) si Ion Iliescu (in mijloc)Cum a dat mafia PSD-istă certificate de revoluționar la toți foștii comuniști și securiști, care au făcut parte din aparatul de propagandă și teroare al Partidului Comunist Român

Ca să nu pută prea tare când talpa istoriei va călca într-înșii, o sumedenie de inși groși la burtă și obraz s-au înghesuit să-și iscălească rușinoasele porecle de botez pe lista de revoluționari a cunoscutului oligointelectual Bebe Ivanovici (fost parlamentar PSD, PDSR cum se numea atunci, fost apropiat al criminalului KGB-ist Ilici Iliescu – n.m.). Citim facsimilul publicat sâmbătă, 29 martie 1997, de România Liberă, ne luxăm rapid privirea în șiragul de eroi care, în frunte cu Ion Iliescu și Bebe, adăpostește numele ilustre ale domnilor Mugurel Florescu, Grigore Zanc (fost prefect PSD, dacă nu și parlamentar – n.m.), Vasile Ionel (fost consilier al KGB-istului criminal Ilici Iliescu – n.m.), Popa Tatu, Ion Honcescu (fost șef al corpului de control al premierului Săniuță Votcăroiu, Nicolae Văcăroiu – n.m.), Gheorghe Funar (fost pupincurist al criminalului KGB-ist Ilici Iliescu n.m.) și, cu voia dvs., al treilea pe listă Teodor Meleșcanu (nenorocitul care i-a umilit pe românii din diaspora la alegerile prezidențiale din 2014 – n.m.).

E locul să amintim acelor simpli cetățeni care în decembrie 1989 s-au lăsat bătuți și uciși într-un neinspirat anonimat că prezența pe lista eroilor revoluției aduce fericitului subsemnat, pe lângă nemuritoarea glorie, și o năprasnică scutire totală de impozite. Lucru care, judecând după o trecere sumară în revistă a vilelor, mașinilor și conturilor aflate în posesia numiților martiri, justifică prețul piperat cerut de Bebe Ivanovici unui aspirant de rând la râvnitele certificate.

Dar să-i lăsăm pe găinarii amintiți să se legene în calda indiferență a Justiției (acea justiție pe care o regretă mafiotul Tăriceanu, cel care face sex oral de niște ani mafiei PSD-iste – n.m.) și să se scalde în belșugul propriei nesimțiri. Căci alte două enormități – ca să zicem așa – și mai mari se lăfăie pe această listă de martiri în viață (era în 1997 – n.m.)

La pozițiile 4, respectiv 5, identificăm pe barzii de gherilă de la Butimanu și Bârca, adică revoluționarii Vadim Tudor și Adrian Păunescu. Despre cât au luptat ei în acele zile ar trebui să depună mărturie Codul Penal. Altminteri, trebuie să le fi fost tare greu să ducă bătălia răniți, cu limbile și cerul gurii fracturate de asalturile disidente asupra acelui organ al dictatorului cu care acesta a gândit dezastrul: curul. Deși, dacă e să ne amintim corect, unul dintre eroi, Adrian Păunescu, a avut chiar îndrăzneala de a coborî în stradă în momentul victoriei din 22 decembrie 1989, când a luptat vitejește cu ambii obraji împotriva valului de flegme studențești.

În rest, ce-ar mai fi de spus decât “dați-vă jos, măgarilor, din istoria poporului român!”? (“Academia Cațavencu”, nr. 280/1997)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Pupincuristul Elenei Ceauşescu, Vadim Tudor, avea şi certificat de revoluţionar”

 1. Cum si-au batut joc slugile lui Ceausescu de legile acestei tari | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 12th, 2019 at 10:18

  […] Pupincuristul Elenei Ceausescu, Vadim Tudor, avea si certificat de revolutionar […]

 2. Teodor Melescanu, o fantoma securista care ne bantuie si azi | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 21st, 2019 at 21:26

  […] Pupincuristul Elenei Ceausescu, Vadim Tudor, avea si certificat de revolutionar […]

 3. România de după 1989 sub tirania Securităţii comuniste | A șaptea dimensiune says:

  martie 31st, 2019 at 21:34

  […] Pupincuristul Elenei Ceausescu, Vadim Tudor, avea si certificat de revolutionar […]

 4. Cărticica şefului de trib | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 30th, 2019 at 15:24

  […] Pupincuristul Elenei Ceausescu, Vadim Tudor, avea si certificat de revolutionar […]

 5. Mafia PSD-ista a fost de acord cu furturile, fraudele si coruptia de la Bacalaureat, dupa 1989 | A șaptea dimensiune says:

  mai 18th, 2019 at 19:38

  […] Pupincuristul Elenei Ceausescu, Vadim Tudor, avea si certificat de revolutionar […]

 6. Personaje care au contribuit la ascensiunea PSD = ciuma roşie = mafia: astăzi, Corneliu Vadim Tudor | A șaptea dimensiune says:

  iulie 27th, 2019 at 9:55

  […] Pupincuristul Elenei Ceausescu, Vadim Tudor, avea si certificat de revolutionar […]

Adauga un comentariu