Inceput de an scolar, ultimele cumparaturi pentru micii invatacei

luni, septembrie 23, 2019 20:57
Posted in category Diverse

Rechizite scolareInceputul de toamna este marcant pentru parinti pentru ca trebuie sa treaca prin febra cumparaturilor pentru scoala. Mai mult ca niciodata sunt necesare tot felul de rechizite, aparte de cele de baza, pe care multi dintre noi le aveam in perioada cand eram pe bancile scolii. Evoluam in permanenta insa, deci si la capitolul rechizite trebuie sa existe o schimbare, spre mai bine.

Pentru ca interesul oricui este de a le asigura micilor invatacei toate cele necesare in noul an scolar, un prim pas de realizat este lista de cumparaturi. Este poate partea cea mai simpla din intregul proces, pentru ca marea provocare vine abia in momentul in care incep alegerile propriu zise, la locul faptei. Chiar daca au trecut primele saptamani, inca mai vezi parinti adunati gramada in supermarketuri, in librarii, umbland dezorientati dupa stilouri, penare si asa mai departe.

Cei care prefera sa stea departe de aglomeratia deloc incantatoare din magazine in aceasta perioada aleg alternativa – magazinele online. Ce e drept sunt mai la indemana, insa unii spun ca exista riscul sa primesti produse departe de ceea ce se doreau a fi (la calitate ma refer inainte de toate).

Lista de rechizite scolare si de unde le cumperi?

Te va incanta ideea de a continua cumparaturile pentru scoala online. Magazinele de profil te asteapta cu rafturile pline de rechizite scolare. Gasesti de toate pe pintexim.ro, incepand de la indispensabilele stilouri si pana la penare, ghiozdane, caiete, creioane, pixuri etc. Ai de ales intre o diversitate de rechizite, dintre cele cu costurile cele mai accesibile, la cele care deja sunt de o calitate mult superioara. Oricare ar fi preferintele sau posibilitatea financiara, vei gasi ceea ce ai nevoie pentru copilul tau.

De obicei la prima sedinta cu parintii deja primesti recomandari din partea cadrelor didactice cu privire la ce si de unde sa cumperi. Nu intotdeauna trebuie sa te pliezi pe rigorile lor, mai ales cand ai o solutie mai convenabila si de aceeasi calitate sau chiar una mai buna. Vezi pe Pintexim.ro care sunt preturile si compara cu ceea ce iti ofera piata, apoi trage personal concluzia.

Anumite rechizite pot fi chiar cumparate in avans. Cele de baza pot fi mereu in plus, nu are cum sa strice. Iata care sunt cateva dintre cele care le poti cumpara mereu in avans:

 • Stiloul
 • Pixurile colorate, creioanele, cariocile
 • Blocul de desen in dimensiunile cerute la scoala
 • Pensule speciale si acuarele
 • Rigla
 • Caietele speciale pentru fiecare materie (biologie, muzica, geografie, etc.)
 • Caietele de matematica si romana – cele de dictando
 • Foarfece, lipici, hartie colorata, agrafe
 • Etichete pentru caiete
 • Mapa cu elastic
 • Trusa pentru orele de geometrie

Cat despre pret, in principiu acesta este un criteriu la care trebuie sa te raportezi pentru a determina intr-o oarecare masura calitatea rechizitelor. La Pintexim Fabrica de Papetarie beneficiezi de echilibru in toate.

Alege dintre produsele pe care ti le propune magazinul online pe cele care se pliaza cel mai bine cerintelor tale, completand intreaga lista de rechizite.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu