Ioan Becali – infractorul care aruncă cu flegme

duminică, februarie 15, 2009 16:40
Posted in category PeNaLii

Mafiotii fotbalului romanescRevoluţia din 1989 a adus în atenţia opiniei publice şi tot soiul de gunoaie. Unul dintre ei este şi Ioan Becali. Fost bişniţar în “epoca de aur” (pe dictatorul României nu bişniţarii îl deranjau, ci oamenii care mai şi gândeau, ştiut fiind faptul că, în acea perioadă, bolşevicii gândeau pentru tine, îţi spuneau ţie, om care ai avut ghinionul să te naşti în România în acea perioadă, ce este bine şi ce este rău), acest infractor de doi bani a încălcat toate legile fiscului, cu ocazia transferurilor de jucători. Iar argumentele acestui mahalagiu (model pentru copii şi tineri – hă, hă, hă) sunt de genul: “Bă, tu puţi! Eu nu discut cu tine, nespălatule!” – către un ziarist sportiv, acum un an sau doi. Acest individ, Ioan Becali, varul altui maimutoi prezent non-stop la tembelizor, venit din piaţă, unde făcea contrabandă cu ţigări, şi care s-a îmbogăţit fraierind statul român, are un dispreţ pe care doar justiţia l-ar putea elimina. Dacă înainte de ’89 era o dictatură de dreapta şi erau executaţi câţiva bişniţari, care au poluat grav spaţiul public românesc, trăiam într-o ţară mai curată, cu mai puţine gunoaie.

Ce face acest infractor într-o emisiune tv vedeţi mai jos.

Update

Este Romania lor, a celor care nu au morala, educatie, bun-simt. Acestia sunt promovati, acestia sunt bogati, acestia sunt modele. De ce in Romania domina saracia? Deoarece intr-o republica bananiera esti furat de mafioti, apoi tot ei te scuipa la televizor.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Ioan Becali – infractorul care aruncă cu flegme”

 1. Parlamentarul român – mojicul fără scrupule | A șaptea dimensiune says:

  martie 6th, 2016 at 18:53

  […] Ioan Becali – infractorul care aruncă cu flegme […]

 2. Braconieri + Justiţie = Love(le) | A șaptea dimensiune says:

  martie 6th, 2016 at 19:30

  […] Ioan Becali – infractorul care aruncă cu flegme […]

 3. De ce un infractor oarecare (Becali) face atâtea valuri ? | A șaptea dimensiune says:

  martie 6th, 2016 at 20:46

  […] Ioan Becali – infractorul care aruncă cu flegme […]

Adauga un comentariu