De ce un infractor oarecare (Becali) face atâtea valuri ?

vineri, aprilie 3, 2009 19:47
Posted in category Justitie, Mass-media

Gigi BecaliÎn România, justiţia se face la televizor. Nu contează pentru neaveniţii care discută subiectul ce prevede legea, ce probe sunt la dosar sau faptele respectivului. Ar fi cazul ca „analistii” să mimeze măcar încrederea în justiţia ţării în care cu onor locuiesc. Dacă tot nu contează probele şi legea, ar trebui propus ca justiţia în România să se facă în felul următor: să se adune toata mahalaua (plus “specialiştii” OTV) şi să se decidă cine face şi cine nu face puşcărie.

Update

Mogulii – solidari cu Becali si idealul sau: justitia paralela

Justitia mogula. Realitatea este ca ceea ce a facut Becali in vazul lumii, cu gura mare si forta pumnului, au facut si acei oligarhi care sunt si moguli media moguli cu alte mijloace; prin diverse tertitpuri avocatesti si grave complicitati, patronaje si slujiri politice, s-au sustras justitiei, au ocolit, boicotat statul de drept. Nu doar ura anti-Basescu i-a impins sa faca circul mediatic din aceste zile, care, cum scria Andrei Cornea, pune intre paranteze statul de drept, ci si solidaritatea cu Becali. Acesti moguli gandesc, de fapt, in liniile fundamentale, la fel ca Becali (amintesc de acel dispretuitor Intariti-va statul! suierat de Vântu la Realitatea TV si declaratiile lui Patriciu privind justitia privata) si de aceea se simt solidari cu Becali. Pentru ei Becali e o victima. Faptul ca niste procurori si judecatori nu au putut fi cumparati, nici coplesiti de 16 avocati – ”crema avocaturii romanesti”, ca acei judecatori si procurori au fost in stare sa treaca peste amenintarile si batjocoririle proferate la televiziunile mogule si au rezistat imensei presiuni mediatice construite de Realitatea TV, OTV si Antena 3 e un precedent extrem de periculos pentru cei care dispretuiesc statul de drept. (Preluat de pe site-ul https://contramanipulare.wordpress.com/.)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “De ce un infractor oarecare (Becali) face atâtea valuri ?”

  1. La câte recursuri are dreptul Becali? Fără număr, fără număr, ca şi ilegalităţle sale | A șaptea dimensiune says:

    martie 7th, 2016 at 17:13

    […] De ce un infractor oarecare (Becali) face atâtea valuri ? […]

  2. Trash TV cu Gadea, Stan si Cristoiu | A șaptea dimensiune says:

    octombrie 13th, 2016 at 21:07

    […] De ce un infractor oarecare (Becali) face atâtea valuri ? […]

Adauga un comentariu