Ionel Olteanu, fost securist, a furat casa altuia, în “democraţia” KGB-istului criminal Ion Iliescu

luni, ianuarie 20, 2020 8:20

Baroni PSD: Radu Mazare si Marean VanghelieVecinul lui Iliescu nu-i nici sărac, nici cinstit şi e tot pesedist

Fost securist, fost purtător de cuvânt al lui Nicolae Cochinescu, deputat PSD (în 2004 – n.m.), fost preşedinte al Biroului pentru Drepturile Omului din Ministerul de Externe, şef al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, procurorul Ionel Olteanu avea nevoie de o casă.

La meritele lui de partid, şi-a găsit una pe măsură, gard în gard cu Ion Iliescu, pe strada Moliere, la nr. 4. Şi ce casă putea să-şi ia un fost securist, deputat PSD, mare jurist de nădejde al partidului? Normal, una care nu putea fi cumpărată conform legii, fiind revendicată de foştii proprietari.

Mai mult, după ce a încălcat legile din România, Olteanu şi-a propus să evite şi cu brio pe cele impuse de Carta Drepturilor Omului. Ca să influenţeze instanţele româneşti, marele pesedist Olteanu declara cu câţiva ani în urmă că prin Convenţia Europeană a Drepturilor Omului sunt protejaţi cumpărătorii, adică el, mai mult decât foştii proprietari, adică cei cu care se judecă pentru casa din Moliere. Şi că, în consecinţă, instanţele naţionale trebuie să ţină cont de acest principiu.

De unde se vede treaba că Olteanu nu are doar un gard comun cu comunistul Ion Iliescu, ci şi aceleaşi metode de influenţare a Justiţiei, prin declaraţii de atenţionare.

Păcat. Păcat că nu mai trăieşte Nicolae Ceauşescu, care a locuit la câteva case de actualele locuinţe ale lui Iliescu şi Olteanu, că şi-ar fi luat şi el o casă meseriaşă, că doar relaţii avea. Iar foşti proprietari buni de fraierit prin Justiţie se găseau cu miile. Cred că, la profesionalismul lui, ajungea reprezentant al României la CEDO. (“Academia Caţavencu”, nr. 639/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu