Justiţia pe vremea holerei, pardon, a PSD-ului

luni, ianuarie 13, 2020 8:37

Borfasul Liviu DragneaSala chiriaşilor pierduţi

Limona Alexandru este (era în 2004 – n.m.) unul dintre cei mai buni jusişti din România. Şi nu pentru că a fost vicepreşedintele Uniunii Juriştilor din România, nici pentru că a fost un cunoscut judecător, nici pentru că este un avocat celebru. Nu, nenică, juristul Limona este mare fiindcă a reuşit să şunteze legile şi să cumpere contrar lor o casă magistrală pe Splaiul Independenţei, la numărul 80.

Casa, revendicată de foştii proprietari, a fost recâştigată în instanţă de aceştia în 1994. Nu a contat! Limona, chiriaş în acea casă, a intrat în acţiune, a tras nişte sfori, a mai pus o vorbă pe unde trebuia, că doar relaţii avea (PCR-ul = Pile Cunoştinţe Relaţii, n-a murit deloc în Românica după 1989, după cum se vede şi din acest exemplu – n.m.), şi imobilul a fost chipurile “repierdut de proprietari”.

În 1996, chiriaşul Limona cere să i se extindă spaţiul locuibil cu încă un apartament din imobil. Deşi iniţial Primăria l-a refuzat pe motiv că imobilul e revendicat, obţine până la urmă aprobarea pentru extindere.

Rapid, apoi, musiu Limona a cumpărat apartamentele din imobil, adică în total 4 niveluri. La aflarea veştii, proprietara casei, doamna Constanţa Iarca, a paralizat şi la puţin timp a decedat.

Până se va prezenta şi Limona la Judecata de Apoi, va fi mai întâi probabil judecat la Strasbourg. Diferenţa dintre procese este că aici nu va plăti vinovatul pentru păcatul imobiliar, ci statul român. (“Academia Caţavencu”, nr. 638/2004)

Această tâlhărie, marca PSD = ciuma roşie, a păgubit statul, adică pe noi toţi, de sute de milioane de euro, bani cu care se puteau construi nişte spitale sau nişte şosele; sper că vă mai amintiţi că statul român, devenit mafiot de fiecare dată când a ajuns guvernat de PSD, a preferat să plătească din bani publici, adică de la noi toţi, hoţiile mafiotului Liviu Dragnea, în loc să-i confişte acestui borfaş banii furaţi şi averea furată.

PSD = ciuma roşie = mafia a fost cea mai mare calamitate pentru această ţară, comparabilă cu jefuirea Ţărilor Române de către fanarioţi şi/sau, de ce nu, cu holera ce facea ravagii în Europa Evului Mediu întunecat.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu