Iri Travel te trimite la schi

miercuri, iulie 17, 2013 18:14
Posted in category Diverse

Stema a saptea dimensiuneDacă tot e vară, vacanță și ceva concediu, o ieșire pe undeva nu ar strica. Dar unde să mergem? Am găsit întâmplător o agenție de turism, Iri Travel, care, dacă dorim, ne poate oferi cele mai bune stațiuni din Europa. De exemplu, dacă vă place să schiația, puteți ajunge, prin intermediul agenției anterior menționate, în Itlaia sau Franța. În Italia, la Val di Sole, cel mai mare domeniu schiabil din provincia Trentino (nordul Italiei), unde puteți schia la înălțimi de 3000 metri. Val di Sol totalizează 270 km de pârtii, așa că aveți de unde alege. Regiunea respectivă oferă o gamă largă de servicii pentru iubitorii sporturilor de iarnă: școli de schi moderne, parcuri tematice, centre de închiriere echipament sportiv și mijloace de transport până la pârtii. Așadar, Alpii italieni abia așteaptă să le încercăm zăpada.

Dacă alegeți Franța ca destinație pentru schiat, vă așteaptă Les Trois Vallees, cel mai mare domeniu schiabil din lume. Are 600 km de pârtii accesibile tuturor turiștilor. Dintre cele 330 de pârtii câte numără domeniul, 13% sunt verzi, 39% albastre, 38% roșii, 10% negre. Rețeaua instalațiilor de cablu este cea mai confortabilă și mai modernă din lume. Pârtiile se situează între 1300 m și 3230 m altitudine, 85% din domeniul schiabil fiind situat mai sus de 1800 m. Cu alte cuvinte, nu trebuie să ratați o asemenea ofertă. Pe site, vedeți link-ul anterior, găsiți alte informații despre destinațiile turistice propuse. Ușor de folosit și cu o interfață plăcută, site-ul agenției de turism Iri Travel oferă toate informațiile utile despre destinațiile turistice din Austria, Bulgaria, Cipru, Franța, Grecia, Italia. Pentru cei dornici de ieșiri exotice, există și asemenea destinații, spre Bahamas, Bali, Cancun, Hawaii, Honolulu, Indonezia, Maldive, Maroc, Mauritius, Seychelles sau Thailanda. Aveți, pe site, și opțiuni de căutare, în funcție de preț sau facilitățile incluse. Cum vacanțe și concedii vom avea în fiecare an, agenția de turism Iri Travel nu trebuie să lipsească din agenda noastră.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu