jadoris.com, dacă vrei fotografii de calitate de la evenimentele importante din viaţa ta

miercuri, ianuarie 7, 2015 21:12
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn ziua de azi, fiecare eveniment important din viața noastră are setul său de fotografii, ce vor aminti peste ani de frumusețea acelor clipe. O nuntă sau orice alt eveniment ce merită “pozat” are nevoie, însă, și de o echipă de fotografi profesioniști, ce-si fac bine treaba, iar rezultatul muncii lor va fi pe placul nostru, adică vom avea cuprinse în imagini toate momentele importante ale acelui eveniment. S-ar putea să vă întrebați unde găsim o echipă profesionistă de fotografi, în care să avem încredere totală și care ne vor oferi exact pozele pe care dorim să le avem peste ani. Ei bine, dragii mei, echipa de fotografi pe mâna căreia merită să mergeți se numește Jadoris și o puteți vedea dacă accesati legătura anterioară. Jadoris înseamnă Adina și Andrei, iar ei vă pot oferi cele mai reușite fotografii de la evenimentele importante din viața voastră.

De ce i-am alege tocmai pe ei? Iată mai jos o listă cu câteva argumente ce se constituie în posibile răspunsuri la întrebarea anterioară. Merită alesi pentru că:

  • Se pot deplasa oriunde (în orice localitate).
  • Fac fotografii la nunți de șapte ani (din 2008).
  • La fiecare eveniment fac cel puțin 1000 de fotografii.
  • Toate fotografiile vor fi editate într-un stil aparte, ceea ce presupune corecții de luminozitate, contrast, culori. Albumele vor arăta impecabil, fotografiile componente fiind retușate suplimentar.
  • Fotografii stau la nuntă de la începutul nunții (make-up, pregătiri) si până la sfârșitul receptiei (servirea tortului).
  • Daca doriți și filmarea evenimentului, echipa de fotografi este completată cu videografi ce vor obține cel mai bun film al întregului eveniment.
  • Puteți planifica și alte ședințe foto, în afară de nunți. De asemenea, se pot face fotografii de la orice alt eveniment din viața voastră.
  • Vor fi surprinse în poze spontaneitatea, imprevizibilul și momentele unice, cu voi ca personaje principale, ca o poveste pe care vreți să o revedeți peste ani și ani.

Pe site găsiti toate informatiile de contact, iar daca aveti întrebări și nelămuriri puteți contacta echipa Jadoris pentru informații suplimentare. Dacă este vorba de o nuntă, puteți opta si pentru “albumul nunții”. Rochița miresei, machiajul, buchetul, emotiile toate se vor regăsi în albumul vostru de nuntă, lucrat cu multă atentie, din piele, textile sau design personalizat, într-o varietate de marimi și culori, pentru toate gusturile. Albumele sunt făcute să reziste ani și ani, să pastreze vie amintirea acelei zile. Sunt folosite cele mai bune materiale, pe care le puteți alege personal, după ce le atigeti, le simțiți și aflati care vi se petriveste cel mai bine.

Tot pe site găsiți și zeci, poate chiar sute, de fotografii, de la momentele importante din viața unor semeni de-ai nostri. Privindu-le, vă puteți face o idee despre arta celor doi fotografi, ei reușind să-și deschidă sufletul prin fotografii, în locul cuvintelor, și de unicitatea, farmecul și măretia fiecărui moment al evenimentului. O privire, un gest, un zâmbet, o umbră, fiecare separat și toate împreună alcătuiesc clipa imortalizată, ce va înfrunta anii pentru a păstra frumusețea acelui moment.

Într-o lume atât de relativă, optați pentru siguranța oferită de o echipă prefesionistă de fotografi: Adina și Andrei, adică Jadoris.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu