La Braşov, prin 2004, PD(-L) + PSD = Love(le)

duminică, septembrie 6, 2020 10:30
Posted in category Mass-media

Gazon Arena NationalaLa Braşov, Fulga cântă (se întâmpla în 2004 – n.m.) cu Scripcaru, în acordurile PSD-ului

Braşovenii sunt (erau în 2004 – n.m.) pe cale să înghită o găluşcă pedistă de le va ieşi în următorii patru ani numai PSD pe nas. Găluşca a fost fabricată şi umflată până la dimensiunile unei gogoaşe de un pesedist care, în civilie, adică până să fie numit şef la SIE, răspundea cu: “Să trăiţi, vă raportează Gheorghe Fulga”.

Fostul profesor de socialism ştiinţific la Universitatea “Transilvania” a avut mai dintotdeauna o frustrare legată de ocupantul ne-FSN = FDSN = PDSR = PSD al jilţului de primar al Braşovului. Prima lui acţiune a fost la localele din 1996, când PDSR = PSD a avut doi candidaţi: unul oficial şi altul “independent”, pe Ion Gonţea, în care pompa miliarde (de lei vechi – n.m.), aţi ghicit, Fulga.

Pentru alegerile din 2004, tovarăşul profesor de îndoctrinare marxistă a schimbat strategia: a renunţat la independenţi şi încearcă să câştige cu opoziţia. Mai exact cu PD (Partidul Democrat, devenit, după 2004, PDL – n.m.).

La Braşov, în ultimii patru ani, PSD şi PD au votat cu o singură mână în Consiliul Local şi şi-au împărţit onest, cu cealaltă mână, sferele de influenţă.

Un cuvânt greu la PD îl are de spus mai vechiul prieten al lui Fulga, Ion Gonţea, fostul “independent”.

Şi uite-aşa ajungem şi la preşedintele pediştilor, deja celebrul luptător cu fisurile anale de prin clădirile Braşovului, George Scripcaru.

Relaţia Scripcaru-Fulga este veche şi relevantă. A început în 1999, pe când nea Scripcaru pendula între a face facultatea fără bacalaureat şi a conduce ApR (Alianţa pentru România, desprinsă în 1996 din PSD = ciuma roşie şi condusă de fostul comunist şi turnător sau ofiţer de Securitate, Teodor Meleşcanu – n.m.).

Fulga l-a convins pe actualul pedist să încheie un pact de neagresiune cu PDSR-ul (= PSD). Şi a continuat cu o susţinere mediatică şi financiară fără precedent din partea unui PSD pentru un candidat PD.

Şi continuă şi în 2004: Scripcaru candidează la Primărie, osanalele i se servesc cu polonicul de către presa pesedistă, iar finanţele, cu miliardele (de lei vechi – n.m.) din partea patronului Atlanta House, Ori Zinger, apropiat cercurilor de afaceri pro-Fulga. (“Academia Caţavencu”, nr. 653/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu