La pensie nu stati acasa

miercuri, iunie 13, 2018 15:11
Posted in category Diverse

Ateneul Roman, BucurestiOdata iesiti la pensie, multi romani isi inchid viata stand incasa sau avand grija de nepoti. Un lucru admirabil insa, oare nu merita si parintii nostri o vacanta intr-o destinatie de vis? Desi pensiile nu sunt mari, exista agentii de turism care pun la dispozitia seniorilor sejururi extraordinare, la preturi sepciale.

O astfel de agentie turism este Oltextur care are o oferta variata de destinatii incluse in pachetele sociale pentru seniori. Astfel, acestia se pot plimba in Spania, Portugalia, Italia, Cipru sau Egipt, in frumoasa statiune Hurghada. O data pe an, cu siguranta, o astfel de experienta merita traita.

Cazarea este de cea mai buna calitate, la hoteluri de 3 si 4 stele. In astfel de calatorii, dragii nostri parinti pot socializa si profita de plimbarile si excursiile oferite.

De exemplu, o destinatie de lux, la preturi excelente este in Italia, pe Coasta Amalfitana. E un loc care, cu siguranta, le va aduce aminte de frumoasele vremuri ale anilor 50-60 si filmele cu celebrele Sophia Loren sau Gina Lollobrigida.

La Positano, un loc incredibil de frumos, casutele colorate construite in munte dau impresia ca se scufunda in mare pentru a continua sub ape un Atlantis italian. Plimbarile vor fi un adevarat deliciu pe stradutele cu aer italian autentic si shopping-ul va fi o reala placere la magazinele cu suveniruri.

Amalfi, este orasul de la care si-a luat denumirea faimoasa coasta. Este un loc incarcat de istorie iar in superba catedrala se afla chiar moastele Sfantului Andrei aduse inca din anul 1206 de la Constantinopol.

Un alt oras de pe Coasta Amalfitana este Ravello. Este “obligatoriu” sa vizitezi Villa Rufolo care va face deliciul mamelor noastre prin gradinile cu flori colorate si inmiresmate, gradini care ar putea sa concureze serios cu cele ale Semiramidei.

Oltextur are pentru voi, dragi parinti, multe surprize, pe care cu siguranta le veti aprecia din plin.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu