Lacurile de unghii Jessica: un brand celebru

luni, iunie 18, 2018 14:47
Posted in category Diverse

Lac de unghii JessicaJessica Nails a dezvoltat produse care sunt folosite în saloanele de frumusețe din Marea Britanie si in intreaga lume pentru manichiură, pedichiură și, mai recent, Gel Nail cu gama Jessica GELeration.

Jessica Nails a fost demarată în anii 1970 de Jessica Vartoughian, care, după deschiderea saloanelor de unghii din America, care a atras celebrități și recomandări, și-a dezvoltat gama de produse de unghii proprie, Jessica, care acum a devenit o marcă la nivel mondial.

Starurile de film, modelele și VIP-urile au în mod regulat unghiile facute la renumita Clinică Jessica pe Bulevardul Sunset, în Los Angeles, fiind folosita precum și de doamnele si manichiuristele care sunt fane ale produselor Jessica Nail.

Lacurile de unghii Jessica
Gama de la oje Jessica se schimbă în mod constant, cu noi colecții, precum și noi culori, unele din aceasta fiind retrase din gamă pentru modificarea nuantei si revenirea mai apoi in gama cu o alta denumire.

O listă actualizată a tuturor culorilor curente Jessica Nail Polish poate fi văzută în magazinul online expertnails. Culorile Jessica Nail Polish sunt etichetate după număr, nume și puteți să le gasiti și după culoare.

Vedeți cele mai recente colecții Jessica Nail Polish cu peste 200 de culori Jessica Nail Polish pentru a alege .

Ambalaje ale ojei Jessica
Culorile ojelor Jessica sunt ambalate in flacoane de două dimensiuni. Cea mai populară (dimensiunea standard) este de 14.8ml și există, de asemenea, o dimensiune Midi 7.4ml disponibilă pentru multe dintre culori.

Jessica Prescriptive Manicure
Unghiile nu sunt la fel. Aceasta gama este recomandata pentru o manichiura de tratament care analizeaza si trateaza fiecare unghie pentru tipul sau specific. Mâinile sunt exfoliate, cuticulele sunt îngrijite cu uleiuri și creme, forma de unghii este perfecționată, iar straturile de bază și de tratament sunt aplicate pentru finisarea perfectă până la următoarea vizită.
Un tratament de lux și eficient pentru mâini, inclusiv HandCleanse, HandSilk Exfoliare, HandRestructure Masque și HandRenew Liposomes. Mâinile se vor simți mai moi, mai fine, mai ferme și mai atractive.

Trio-ul perfect
Nu aveti timp pentru o manichiură completă? Nu vă faceți griji – vă putem oferi Jessica Perfect Trio, un set de îngrijire și culoare pentru unghii personalizate nevoilor dvs. întotdeauna finisând cu oja sau luciul perfect. Doar alegeți un tratament din cele trei categorii și folositi-le pe fiecare atunci in functie de nevoia unghiilor dvs.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu