lafemmecoquette.ro, bijuterii de argint pentru jumătatea frumoasă a lumii

duminică, noiembrie 23, 2014 12:16
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniMagazinul online prezentat în acest material vinde bijuterii din argint în special pentru femei, dar nu trebuie ocolit de bărbați. Printre declarații de dragoste, frumoase și ele, trebuie strecurată, dragi domni, și o bijuterie de argint care să dovedească veridicitatea cuvintelor. În acest sens, puteți alege coliere argint, de o frumusețe aparte, fie că este vorba de colier din argint cu perle si marcasite, colier cu sticla millefiori sau un colier din argint si pietre semipretioase.

Sau puteți alege inele din argint, cum ar fi, de exemplu, inelul din argint cu ametist, cu poza ceva mai la vale, acesta fiind un inel din argint 925 decorat cu piatra semipretioasa din ametist si zirconii albe. Produsele comandate se vor livra în 24 de ore de la preluarea comenzii, așa că puteți comanda un cadou pentru soție sau iubită doar cu o zi înainte de momentul în care vreți să-l oferiți. Plata se poate face la livrare sau prin transfer bancar.

Mai puteți comanda pe site și pandantive din argint, pline de feminitate, eleganta si culoare. Aceste bijuterii din argint ofera o stralucire aparte si reprezinta accesoriile ideale pentru tinuta dumneavoastra, doamnelor și domnișoarelor. De exemplu, pandantivul de argint cu model romantic, cu poza mai jos, este un pandantiv in forma de trandafir din argint 92.5% si zirconii albe. Produsul se livreaza in cutiuta cadou si insotit de Certificatul de Garantie si Calitate.

S-ar putea să vă întrebați ce are special argintul, din moment ce bijuteriile din argint sunt atât de apreciate. Dacă nu vă amintiți foarte multe amănunte de la cursul de chimie, haideți să apelăm la Wikipedia, acolo unde găsim informații utile și interesante despre argint. Are simbolul Ag în tabelul periodic și numărul atomic 47. (În fizică și chimie, numărul atomic al unui element chimic reprezintă numărul de protoni din nucleul atomilor acelui element și se notează de obicei cu Z. Numărul de electroni este egal, în cazul unui atom neutru din punct de vedere electric, cu numărul de protoni. Poziția elementelor chimice în sistemul periodic al elementelor este determinată de numărul Z, motiv pentru care acesta se mai numește și număr de ordine. Asta ca să vă amintiți ce-ați mai învățat la școală.) Fiind un foarte bun conducător de electricitate, este folosit în electrotehnică și electronică, fie ca atare, fie sub formă de depuneri galvanice. Deoarece este foarte ductil, se pot realiza prin tragere fire extrem de subțiri, iar prin turnare și ambutisare, conectori și pastile pentru contacte electrice. Deși se oxidează cu ușurință, stratul de oxid nu este aderent, drept pentru care mulți ani a fost principalul metal folosit în conectică. Cu toate acestea, odată cu progresul tehnologic din ultimii ani, conectica de înaltă calitate se realizează din aur sau argint aurit. Se mai întrebuințează la baterea monedelor, în giuvaergerie, precum și în medicină. Deoarece eliberează spontan ioni negativi (care au acțiune germicidă), multe decenii a fost întrebuințat la confecționarea de instrumente medicale și proteze. În stomatologie, din argint se realizează cu succes pivoți endodontici. Nu poate fi folosit ca atare la confecționarea de proteze dentare, ci numai în aliaje, împreună cu celelalte metale nobile.

Acum că ne-am completat sau îmbogățit și cultura generală (și vom impresiona partea feminină cu al nostru creier), putem adăuga și o bijuterie din argint la cultura și declarațiile noastre de dragoste, doar știți că poezia singură nu ține de foame. O bijuterie de argint bine aleasă face cât o mie de cuvinte.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu