Led-box.ro, daca vrei lanterne LED profesionale

joi, aprilie 20, 2017 9:05
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniFiecare dintre noi ne raportăm la ceea ce am întâlnit până acum, la experiența noastră de viață. Îmi aminesc, de exemplu, că atunci când eram copil aveam niște lanterne de o calitate îndoielnică, “chinezării” cum su spune azi (probabil, unele dintre ele, erau chiar produse în China), care funcționau doar când aveau chef, plus că bateria te lăsa când îți era lumea mai dragă. Privind la unele modele de lanterne led de astazi realizezi saltul uriaș de tehnologie produs în ultimii 30 de ani. Facilitățile și opțiunile lanternelor LED fac din ele cea mai bună alegere, atunci când ai nevoie de o lanternă profesională. Chiar dacă prețul este ceva mai mare decât al lanternelor convenționale, câștigul pe termen lung este cert. Plus că o lanternă convențională nu are durata de viață și nici performanțele unei lanterne LED. De ce să schimbați foarte des lanterna convențională din dotare, din moment ce puteți comanda o lanternă LED performantă, ce poate fi folosită o lungă perioadă. Haideți să vedem trei modele de lanterne LED ceva mai în amănunt.

  • Lanterna LED profesionala Olight M1X Striker este cea mai mică lanternă din lume cu puterea de 1000 lumeni (pentru cei care au chiulit la cursul de fizică, lumenul este unitatea de masură a fluxului luminos sau, dacă vreți, o unitate de masură a cantității totale de lumină vizibilă emisă de o sursă). Acest model de lanternă LED are 5 moduri de iluminare, care se pot schimba între ele prin apăsări ale butonului lateral. Se poate folosi în acțiuni militare, tactice, la vânătoare, în excursii etc. Are o rază maxima de acțiune de 190 metri și o autonomie de 360 ore, dacă este în treapta 5 de luminozitate, cea mai redusă, autonomia, evident, scăzând dacă este folosită o treaptă superioară de iluminare. Se acordă garanție 60 de luni, este rezistentă la impact și are o masă de 80 grame.
    Led-box.ro, daca vrei lanterne LED profesionale
  • Lanterna Ultrafire XM-L T6 are focalizare ajustabilă, este garantată la loviri, căderi, folosire intensă, fiind construită din aliaj de aluminiu. Puterea luminoasă maximă este de 1000 lumeni, iar fascicolul luminos poate ajunge până la 250 metri. Are capul în formă de lotus, putând fi folosită și pentru autoapărare sau spargere de geamuri, în caz de nevoie. Poate fi folosită pentru mașină, casă sau garaj, având dimensiuni reduse și fiind ușor de folosit datorită masei mici (130 grame). Ca orice lanternă LED, are o durată de viață mare, dată și de aliajul de aluminiu durabil și non-coroziv din care este construită.
    Led-box.ro, daca vrei lanterne LED profesionale
  • Lanterna LED Olight M3X-UT Javelot profesionala este singura lanternă de vânătoare din lume ce luminează o distanță de 1000 metri. Este o lanternă ideală, și dedicată, pentru vânătoare, pentru armată, pentru poliție, pentru operațiuni tactice. Fiind compactă, portabilă, ușoară, extrem de simplu de utilizat, modelul de lanternă despre care vorbim este o noutate tehnologică absolută, fiind lanterna de vânătoare cu cea mai mare rază de iluminare din lume. Fiind un produs de excepție, are și alte caracteristici de apreciat: lumina lanternei este foarte bine focalizată, 4 trepte de iluminare, autonomie de 360 ore în treapta a patra (cea mai redusă), rezistentă la impact, rezistentă la apă, garanție 60 de luni, vizibilitatea la distanțe mari este una de excepție, contrastul este foarte bun, culorile nu sunt denaturate, este ideală pentru iluminarea pe timp de ceață, umiditate crescută, prezența prafului, culoarea este caldă, raza de iluminare exterioară fiind generoasă în dimensiuni. Are un sistem de protecție progresivă, în funcție de temperatura de afară, evitându-se supraîncălzirea. Toate aceste caracteristici, precum și altele despre care găsiți informații pe site, fac din acest model de lanternă LED cea mai bună alegere.
    Led-box.ro, daca vrei lanterne LED profesionale

Pentru alte informații utile, inclusiv datele de contact, puteți vizita pagina Facebook Led Box.

Led-box.ro, lanterne LED profesionale

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu