Lenjeria modelatoare de la Clessidra, aliata femeilor in lupta cu kilogramele in plus

vineri, februarie 28, 2020 11:32
Posted in category Diverse

Lenjerie modelatoareVisul de a avea un corp de sirena, cu o talie binedefinita si implicit o stare de sanatate excelenta il are orice femeie. Sunt persoane care ajung sa renunte la el, parandu-li-se irealizabil, insa de fapt totul depinde de motivatia personala in a ajunge la rezultatele dorite.

Este multa munca si poate chiar sacrificiu la mijloc? Cu siguranta ca trebuie sa renunti la micile placeri culinare vinovate, insa nu sta totul in asta. Atitudinea ta e cel mai important pion in toata ecuatia. Amintim si de aportul pe care il va aduce lenjeria modelatoare in materializarea visului de a scadea in greutate. Ce inseamna de fapt lenjerie modelatoare si cum actioneaza?

Un magazin online specializat in articole vestimentare si in lenjerie modelatoare este Clessidra. Pe www.clessidra.ro vei gasi diverse modele de lenjerie, care vizeaza zone diferite ale corpului. Practic in functie de zona in care te intereseaza sa reduci din cm, vei alege si lenjeria. Sunt femei care folosesc astfel de articole, deosebit de practice, numai la ocazii speciale, la evenimente deosebite. Sunt si cele care aleg sa le poate zi de zi, pentru efectele de termosudatie si transpiratie controlata, cu efect de slabire, pe care le ofera.

Incepe sa lucrezi la visul tau – cu lenjeria modelatoare potrivita

Lenjeria modelatoare de la Clessidra este fabricata din materiale inovative, precum powerflex si powernet. Aceasta poate fi tip corset, chilot pe talie, body si pana la fulshaper, cu picior lung si brate.
Alegerea trebuie realizata in functie de mai multi factori. Neaparat trebuie sa tii cont de masura ta actuala si sa alegi ca atare. Nu fa greseala ce tinde sa se repete in randul femeilor, adica sa alegi un numar mai mic pentru a grabi procesul, pentru ca nu se va intampla asa, iar tu te vei alege cu un disconfort deloc placut.

De asemenea, alege responsabil intre lenjeria modelatoare pentru uz zilnic, cea post natal si post operator. Daca urmezi un program de exercitii fizice, orienteaza-te dupa lenjeria care sa iti ofere sustinerea de care ai nevoie.

Increderea in aceste produse iti este consolidata cand vine vorba de eshop-ul Clessidra, de eticheta unor branduri columbiene recunoscute pe aceasta nisa. Cand cumperi lenjerie produsa de lideri mondiali pe piata produselor de modelare corporala, planul tau de a pierde centimetri in talie pare mai realizabil, mai promitator.

Poti alege intre modele cu croiuri si materiale speciale, dupa caz. Acestea sunt potrivite si in cazul in care au suferit o operatie chirurgicala estetica, de cezariana de asemenea. Practic sunt o solutie in contexte diverse si vizeaza acelasi scop. Nu doar procesul de termosudatie va fi eficientizat, ci si zona in cauza ca fi mai protejata, va beneficia de un plus de sustinere.

In functie de preferintele tale, poti alege lenjeria modelatoare in culoarea potrivita, fie negru, fie bej sau maro, dupa model.

Citeste pe Clessidra.ro mai multe despre modelul care te intereseaza, astfel ca odata cu sosirea coletului sa o si folosesti corect, cu scop.

Lenjerie modelatoare

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu