Mafiotul PeSeDist Triţă Făniţă de după 1989, un comunist de nădejde şi un turnător la Securitate înainte de 1989

luni, mai 11, 2020 17:09

Triţă FăniţăPărinţii mei de la ţară, pe când îşi duceau traiul în România jefuită de PSD = ciuma roşie, pensionari fiind, cu pensii mici, chiar foarte mici înainte de 2007, atunci când, îndeplinindu-se dorinţa dacilor de rahat, România nu era membră UE, fiind o gaură neagră în Europa acelor vremuri, ei bine, părinţii mei creşteau mai mulţi porci, în speranţa să mai vândă din ei pentru a face un ban în plus. Din păcate, pentru ţăranii din România, acei porci nu erau cumpăraţi de nimeni. Şi ştiţi de ce? Fiindcă mafioţii PeSeDişti de talia lui Triţă Făniţă aveau firme care importau carne de porc, mafioţii se îmbogăţeau din acest afaceri, iar ţăranii români făceau foamea şi trăiau chinuiţi de un regim populat de hoţi şi bandiţi.

Haideţi să vedem ce comunist de nădejde şi ce turnător la Securitate a fost Triţă Făniţă înainte de 1989, dintr-un material publicat în “Academia Caţavencu”, deoarece pe mafiotul Triţă Făniţă de după 1989 îl ştim suficient de bine.

În Scînteia (organ de presă al Partidului Comunist Român înainte de 1989 – n.m.) din 14 august 1968, viitorul parlamentar PSD Triţă Făniţă, pe vremea dictaturii comuniste unul dintre stâlpii agriculturii socialiste, semna, pe prima pagină, articolul În întreprinderile agricole de stat concordanţa între construcţiile realizate şi planul de investiţii.

Dacă e ceva care a distrus agricultura românească, atunci a fost trecerea ei la stat.

Dacă e cineva care a susţinut această formă de distrugere, atunci acesta este Triţă Făniţă.

Dar sărăcirea poporului se făcea în paralel cu îmbogăţirea proprie. Atât de flagrant, încât a fost implicat în tot felul de măgării financiare prin care a prejudiciat statul cu 776 de mii de lei (la valoarea dinainte de 1989 – n.m.) şi 544.000 de dolari. Pe vremea aia, în anii şaptezeci, salariul mediu nu depăşea 2000 de lei!

Securitatea i-a descoperit, printre altele, un sfert de milion de dolari într-un cont din străinătate! După care Triţă Făniţă a început să colaboreze cu Securitatea (a devenit turnător la Securitate – n.m.), după cum demonstrează, consultând arhivele, Mihai Pelin, în cartea “Culisele Spionajului Românesc”.

Ei bine, hoţul ăsta de Triţă Făniţă a scăpat basma curată şi a făcut ceea ce ştia şi după Revoluţie, adică a făcut speculă cu cereale pe banii noştri (iar specula a făcut-o fiind înscris în partidul hoţilor din România, adică în PSD – n.m.).

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu