Mare e grădina Internetului

duminică, ianuarie 20, 2019 16:15
Posted in category IT

InternetO lege a lui Murphy spune că, indiferent ce cauţi pe Internet, un site erotic sigur îţi va apărea în cale. Şi te vei bucura de prezenţa lui. Sau nu. Oricum, pentru cei care sunt oripilaţi la vederea unor sâni sau, de ce nu, a unui penis, există, dacă nu ştiaţi, şi un Windows pentru creştini. Vedeţi aici şi gândiţi-vă ce Windows păgân folosiţi, de fapt folosim, cam nedus la biserică şi fără împărtăşania la zi. Sper că e gratuit sistemul de operare propus de sfinţii care se ocupă de Windows-ul creştin, nu de alta dar să mai dai şi bani pentru a fi cenzurat pe Internet este o culme a cretinismului, ca să nu spun a creştinismului.

Trecem de la Creator la creaţie. Nu-i aşa că v-ar fi plăcut să fiţi măcar milionari, ca îmbuibaţii din PSD (care-i reprezintă pe cei săraci – hăăă, hăăăă, hăăăă), şi să călătoriţi în tot felul de locuri, având alături, vorbim despre bărbaţi, nişte carne macră la vreo 25 de anişori, în timp ce aveţi peste jumătate de secol de viaţă? Nu-i nimic dacă nu sunteţi milionari şi nu aţi apucat să furaţi vreo insulă de pe Dunăre, deoarece există şi o realitate virtuală în care puteţi călători. Ia intraţi aici şi veţi găsi sute de camere video conectate la Internet, prin intermediul cărora puteţi urmări tot ce se întâmplă prin lume. Puteţi vedea, de exemplu, acvariul londonez sau cine ştie ce coclauri de prin Africa. Iar dacă intraţi pe camere video conectate prin aeroporturile elveţiene, s-ar putea să vedeţi nişte mafioţi din PSD cărând după ei valize cu bani furaţi, bani ce urmează a fi depuşi în băncile elveţiene.

Femeile asistă cu îngrijorare la lupta dintre personajul bun şi cele rele, netrecându-le prin cap că l-ar putea ajuta pe cel bun atacându-i şi ele pe cei răi. În Cosmos exploziile produc zgomot, deşi este imposibil (sunetul nu se propagă în vid – spune o lege a fizicii). Eroii rezistă fără mâncare sau odihnă cel puţin 72 de ore (pe când dacă nu mănânci 24 de ore şi nu dormi o noapte eşti terminat – şi fizic, şi psihic, darămite să mai lupţi cu o întreagă armată de terorişti). Maşinile în care se trage vor exploda, excepţie făcând cele conduse de personajele pozitive. Acestea şi alte sute de clişee supărătoare de prin filme le găsiţi la link-ul https://www.moviecliches.com/.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu