masaj-erotic-bucuresti.eu, totul despre masajul erotic

vineri, aprilie 25, 2014 21:06
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAzi, dragii moșului, vorbim despre masajul erotic. Desigur, mulți dintre cei care aud de așa ceva strâmbă din nas, crezând că-I ceva foarte rău. Numai că acești așa-ziși apărători ai moralei publice n-au nici o jenă atunci când e vorba de furturi, șpăgi, ilegalități de tot felul, fenomene mult mai grave pentru o societate decât masajul erotic. Dacă vreți să citiți materiale interesante despre masajul erotic, accesați link-ul masaj erotic bucuresti. Cu subtitlul “Totul despre masajul erotic”, site-ul de la legătura anterioară propune cititorilor articole intersante despre masajul erotic. Dacă o să le lecturați, sigur veți descoperi un univers de placeri și senzații, în care orice umbra de prejudecată dispare. Pentru a vă stârni curiozitatea, am ales un material de pe site (click pe link-ul anterior), ce este prezentat mai jos, material sugestiv intitulat “De ce ai alege un masaj erotic – gânduri și motive”. Încă o dată aș aminti moraliștilor de ocazie că, înainte de a condamna mersul la salon de masaj erotic, trebuie condamnate alte fenomene antisociale mult mai grave precum hoția, corupția, incompetenta, minciuna, manipularea etc. Iată și textul cu pricina.

„Intrebat de ce ai avea nevoie pentru a fi fericit raspunsul ar putea sa surprinda cu adevarat. Unii se rezuma la partea financiara, altii la cea sentimentala insa in cele din urma toti isi doresc ceea ce nu au. Astfel masajul erotic a inceput sa devina din ce in ce mai popular. De ce ai alege un masaj erotic? Pentru simplu fapt ca te delecteaza. Indiferent de moment, indiferent de situatia ta, de cine este masajul erotic iti ofera acele momente in care te regasesti.

Nu ai avea nevoie de motive sa alegi un masaj erotic. Pentru ca inca de la bun inceput inseamna sa intalnesti eroticul, romanticul, senzualul, ceea ce iti lipseste de fapt. Asta indiferent daca esti de sex masculin sau feminin, desi prima categorie pare sa fie mai apropiata si mai deschisa de segmentul masajului erotic.

Pentru inceput mii de ganduri ar putea sa puna stapanire pe tine. De la cum ar putea sa se desfasoare totul si pana la motivele pentru care ai putea sa fii convins/a sa alegi o astfel de relaxare de timp liber dileme apar, intrebari, se intrezaresc asteptari si cu toate acestea nu ai de ce sa renunti la ceea ce masajul erotic inseamna.

In randul barbatilor motivele de a alege un masaj erotic se rezuma la partea de eliberare de tensiune. Fie vorba de frustrari si sentimente ca nu poti depasi anumite limite, fie vorba de ideea de a incerca ceva nou, de a condimenta viata ta prin ceea ce intimul inseamna un masaj erotic este mereu o sursa de energie.

In randul femeilor este usor mai dificil de ales mai ales pentru ca asta inseamna sa te lasi in mainile unei alte femei. Insa nu sunt putine cele care accepta aceasta provocare alaturi de partener cand se doreste o experienta in 3, cand se pune accent pe descoperirea profunda a partenerului. Deci, cum suna ideea unui masaj erotic?”

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu