Microfoane spion pentru telefon

luni, martie 28, 2016 16:23
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă nu știați, se spune că în prezent are loc o revoluție informațională, mai importantă, cred unii, decât revoluția industrială ce a început în urmă cu niște secole. De aceea, pe zi ce trece sunt descoperite, iar ulterior aplicate, noi cunoștințe și metode moderne de comunicare. În acest context, vă recomand să aveti niște microfoane spion pentru telefon, deoarece niciodată nu se știe când ai nevoie de așa ceva. Cu astfel de microfoane putem supraveghea, în modul cel mai discret cu putință, bona, copiii, angajații.

Iată, mai exact, ce putem comanda online pe site-ul bspy.ro.

 • Ceas de perete, cu minireportofon spy, 70 de ore de înregistrări
  Este un martor discret a 70 de ore de discuții. Nu trebuie să lucrați la SRI pentru a-l avea. De exemplu, dacă se vorbește în jurul ceasului 5 ore pe zi, în medie, veti avea un istoric de 14 de zile a discutiilor avute in respectiva incapere. Este cu activare la voce și are capacitate de stocare (memorie) de 4 GB. Este ideal pentru: spionarea iubitului- iubitei, monitorizarea discreta a copiilor, obtinerea dovezilor audio, supravegherea batranilor sau a persoanelor cu dizabilitati.
 • Microfon cu înregistrare mascat într-o imprimantă spy cu activare la voce
  Se pot înregistra 70 de ore. Se poate folosi chiar dacă imprimantă nu este conectată la o priză sau este pană de curent. Reportofonul spion cu detectie vocala are incorporat un acumulator reincarcabil de rezerva de 160 de mAh, ce ofera o autonomie de pana la 16 ore. Daca este conectata imprimanta la priză, autonomia este nelimitata. De exemplu, se poate folosi pentru: monitorizarea audio a bonei cat timp sunteti plecat de acasa sau monitorizarea angajatilor, dacă sunteți manager de firmă.
 • Microfon mic gsm spy ascuns în telecomanda TV
  Prin simpla apelare de pe telefon veti putea asculta in timp real ce se discuta in proximitatea telecomenzii cu microfon spion ambiental. Daca telefonul dumneavoastra permite functia de inregistrare a apelurilor, puteti stoca toate inregistrarile pentru a le folosi ca si dovezi.
 • Micrfon mic de spionaj in mouse optic
  Dispozitivul spion se alimenteaza la retea prin conectarea la usb-ul computerului si functioneaza cu orice SIM in orice retea de telefonie mobila.
 • Microfon spy cu ascultare prin gsm cu activare vocală în lampa de birou
  Puteti asculta de pe telefonul dumneavoastra tot ce se vorbeste intr-o incapere de 25-30 de metri patrati, doar sunand de oriunde v-ati afla. Functia speciala de detectare a sunetelor este activabila/dezactivabila de la distanta prin sms-uri de comanda si poate fi comutata de cate ori doriti.
 • Microfon mic de spionaj prin gsm cu activare voce în corp neon
  Functia de detectie vocala cu care este dotat modulul spion va permite sa fiti atentionat (sunat de microfon) atunci cand in incaperea in care se afla microfonul incepe sa se vorbeasca. In acest fel, veti economisi timp si veti asculta doar momentele cu adevarat importante. Functia de baza a copului neon, aceea de a lumina, nu este deloc influentata de microfonul spion montat in neon.
 • Microfon spion wireless în prelungitor
  Ceea ce face cu adevarat special acest microfon spy wireless mascat in prelungitor este functia de activare vocala. In traducere, va atentioneaza cu un beep atunci cand pornesc discutiile in incaperea in care este amplasat si va permite si inregistrarea lor pe receptorul inclus in pachet.

bspy.ro este unul din puținele locuri online, daca nu chiar singurul din România, unde putem comanda microfoane spion pentru telefon ce folosesc cea mai nouă tehnologie în domeniu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu