Minciuna, sufletul nepieritor al PSD-ismului, urmaşul PCR-ismului criminal

duminică, noiembrie 13, 2022 7:59

Pensii speciale, Romania„Minciuna este sufletul nepieritor al comunismului”, spunea bine Leszek Kolakowski, filozof polonez. Ca demni urmaşi ai comuniştilor, care au susţinut pe faţă pactul Molotov-Ribbentrop, dintre Rusia comunistă şi Germania nazistă, în urma căruia României i-au fost furate Basarabia, nordul Bucovinei şi Ţinutul Herţa, PSD-iştii au folosit din plina minciuna, dezinformarea, manipularea şi dezbinarea, pentru a putea fura în linişte.

Şi România mămăligarilor proşti şi răi, care i-a votat de fiecare dată, a permis acest jaf istoric, ce a avut consecinţa dramatică a emigrării din această ţară a peste 6 milioane de oameni, mai mult de un sfert din populaţia României la nivelul anului 1990.

Haideţi să vedem încă un exemplu din anul 2004, atunci PSD-iştii îşi desăvârşeau „opera” de transformare a României într-o ţară bananieră, cu un regim oligarhic, pe modelul dictaturii criminalului de război Putin.

Terenul mamei lui Adrian Năstase s-a negociat ca între rude

Elena Năstase, mama lui Adrian Năstase, a cumpărat în 2004, la un preţ sub cel al pieţei, un apartament într-o vilă din cartierul Primăverii, pe strada Moliere nr. 10, de la Cristian Sindie, un individ din gaşca mafiotului Nicu Gheară.

Întrebată de ziarişti cum a ajuns în posesia apartamentului, mama mafiotului Adrian Năstase, minţind cu neruşinare, a spus că a aflat de existenţa apartamentului dintr-un anunţ la mica publicitate.

Care este adevărul? Adevărul stă cam aşa. Adrian Năstase era în 2004 naşul lui Marius Opran, bun prieten cu Ion Iliescu. Iar Marius Opran era naşul de cununie, din 1999, al lui Cristian Sindie.

Legătura de gamilie dintre Năstase şi Opran s-a oficializat în anul 2000, la un restaurant, lângă Ambasada Rusă, când cel de-al doilea şi-a făcut nunta de argint, într-o companie „selectă”, din care nu au lipsit Dan Ioan Popescu, ministru în Guvernul Năstase, şi Sindie.

Informaţii preluate din „Academia Caţavencu”, nr. 673/2004.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

Adauga un comentariu