miniprix.ro, dacă vrei jeans ieftini şi de calitate

duminică, februarie 8, 2015 13:36
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCe spuneți de niște jeans la 14,16 lei? Sună tentant, nu-i așa? Însă este o oferta cât se poate de reală. Pentru bărbați. Accesați link-ul anterior pentru a vă convinge. Iar pantalonii tip jeans se pot comanda online fără probleme, dacă știm niște dimensiuni elementare ale corpului nostru. La fiecare model de pantaloni, aveți date dimensiunile: lungime, lungime interioară și talia. Știind dimensiunile noastre, dacă încă nu le știți le puteți afla cu un metru de croitorie sau ce mai aveți prin casă, putem comanda fără probleme exact modelul de jeans potrivit. Pe site aveți și filtre de căutare, așa încât o să găsiți repede ceea ce căutați. Iar dacă nu prea le aveți cu mărimile, exista si un index care vă poate ajuta. Pantalonii tip jeans pe care-i puteți comanda pe site au prețuri cuprinse între aproximativ 15 lei și aproximativ 69 de lei. Evident, puteți cauta jeans și în funcție de preț.

Și ca să intrăm ceva mai mult în detalii, ce spuneți de niște jeans de bumbac. La legătura anterioară, puteți vedea un model de jeans în care găsim 98% bumbac și 2% elastan, confortabili și moderni, ce se potrivesc foarte bine cu un tricou sau un hanorac, dar și cu o cămașă lejeră. Prețul este redus, de la 69 lei la, atenție, 14,49 lei. Alte detalii găsiți pe site.

Pe lângă o diversitate de modele de pantaloni tip jeans, miniprix.ro oferă multe alte produse, pentru bărbați, femei, copii, pe care vă las placerea să le descoperiți. Să reținem: miniprix.ro este magazinul online unde găsim, la prețuri foarte mici, îmbrăcăminte și încălțăminte de cea mai bună calitate.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu