miniprix.ro, un magazin online complet pentru tine

duminică, iunie 29, 2014 11:01
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCe poți face într-o zi de duminică? Doar nu o să te plictisești într-un asemenea hal încât să confirmi spusele lui Cioran: “Oamenii își doresc eternitatea, dar se plictisesc de moarte într-o după-amiază de duminică”. Bun, ca să alungăm plictiseala mergem la cumpărături. Online, evident. Mai mult, megem la un magazin unde găsim o diversitate de produse, îmbrăcăminte și încălțăminte, la prețuri accesibile. De exemplu, dacă aveți bebeluși, accesați link-ul body bebe și puteți vedea, iar ulterior comanda, body pentru bebeluși. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 lei transportul este gratuit, așa încât nu ezitați să intrați pe site.

Bărbații care doresc pantaloni de la Miniprix să urmeze legătura anterioară și vor avea de unde alege (sunt 276 modele de pantaloni) produsele dorite. Există multe produse pe site, nu numai pentru bărbați, ci și pentru femei sau copii, de calitate, cu descrieri detaliate, ce includ mărimea (sau mărimile), plus imagini sugestive. Plata produselor comandate se paote face online cu cardul sau în numerar la primirea produselor livrate prin curier. Pentru mai multe detalii intrați pe site (click pe unul din link-uri).

Așadar, nu uitați, magazinul online de la unul din link-urile de mai sus cuprinde toate produsele de îmbrăcăminte și încălțăminte pe care și le poate dori cineva. Prețurile sunt mici, iar produsele de calitate. Sunt livrate acasă la dumneavoastră, în cel mai scurt timp posibil (câteva zile), puteți returna produsele necorespunzătoare, iar dacă vă faceți cont pe site puteți vedea în orice moment situația produselor comandate. Iar soft-urile de pe site funcționează ireproșabil.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu