Nevoia de umbrela de plaja se simte

vineri, iulie 27, 2018 11:22
Posted in category Diverse

Stema a saptea dimensiuneMi-am luat palarie de soare, ochelari de soare, prosop si cearsaf, dar in zadar. Soarele imi bate cu putere in ceafa rascolind o durere surda. Incepe sa ma ia cu greata si simt ca nu mai rezist. Imi sta bine bronzata, dar nu mai pot sta in soare riscand sa ma imbolnavesc. Imi strang lucrurile si nu inteleg cum fata de alaturi este atat de fericita si arata proaspat. Intinsa lenesa pe cearsaful alb, sub umbrela plaja citeste, deschide lada frigorifica din care scoate sticla cu apa aburinda de cat de rece este, in timp ce eu beau apa aproape clocotita…

Mi-au trecut si mie aceste produse prin fata ochilor, cand am intrat pe site-ul magazinului Dwyn.ro. Ei, dar nu le-am dat importanta. Pacat! Daca le-as fi comandat, acum nu ma mai ustura toata pielea, desi am aplicat crema de protectie!
Blonda de alaturi sta confortabil, desi persoanele cu pielea alba si ochii albastri sunt foarte sensibile la razele solare, fiindca are Umbrela Macario cu tija laterala verde 3m Tarrington House.

Nu putea sa aleaga mai bine, fiindca suprafata protejata de umbrela este suficienta pentru ea. Am mai vazut oameni cu umbrele mici de soare pe plaja si nu prea le erau utile, fiindca le acopereau zona capului lasand descoperita regiunea picioarelor sau invers.

Blonda avea umbra pentru tot corpul, din belsug, ba chiar mai putea sa stea cineva confortabil alaturi de ea.

Cu 325 de lei isi cumparase fascinante zile de plaja. La asta ma gandeam, cand imi aparusera numai basicute pe spate si ma durea tot corpul. De cate ori se spargeau, regretam ca nu am comandat si eu umbrela de plaja.

Scriu aceste randuri pentru voi, cei care ati strans cu greutate banii pentru mare. Nu plecati pana ce nu comandati de pe site-ul magazinului umbrele de plaja cu dimensiuni generoase si lada frigorifica auto pe care sa le luati pe nisipul fierbinte sa va ajute sa faceti fata temperaturilor ridicate!

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu