Organizarea petrecerii de botez

miercuri, ianuarie 20, 2016 19:45
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniParintii asteapta cu nerabdare botezul copilului lor. In zilele noastre botezurile se termina cu adevarate petreceri la care sunt chemate ursitoarele de la Ursulla, petreceri pregatite cu grija si responsabilitate.

Pentru ca vrem sa ai parte de un botez de vis pentru micutul tau, ne-am gandit sa iti dam cateva sfaturi care te pot ajuta la organizarea petrcerii pentru botez.

 • Locatia
  Locatia pe care o alegi pentru botezul micutului tau trebuie sa fie una potrivita pentru numarul de invitati pe care ii ai. Ea trebuie rezervata din timp, astfel incat sa alegi ceea ce iti place.
 • Meniul
  Si meniul este un aspect foarte important cand vine vorba de botez. Meniul trebuie ales cu grija si trebuie sa tii cont si de faptul ca unii invitati ar putea fi vegetarieni sau sa urmeze un anumit regim. Totodata, gandeste-te si la copiii care vin la petrecerea de botez. Gandeste meniurile in asa fel incat toata lumea sa fie multumita.
 • Muzica
  Ca la orice petrecere si la botez este importanta muzica. Aceasta trebuie aleasa cu grija si trebuie sa incerci sa multumesti pe toata lumea.
 • Ursitoarele
  De la o petrecere de botez adevarata nu pot lipsi ursitoarele. Acestea sunt chemate pentru a hotari soarta micutului asfel incat acestuia sa-i mearga bine in viata.
 • Petrecerea pentru copii
  La botezuri in general participa multi copii. Trebuie sa faci tot ce poti pentru a-i tine activi, astfel incat sa se distreze si ei si parintii. Cel mai potrivit ar fi sa angajezi animatori sau persoane care stiu cum sa tina copiii activi astfel incat si ei sa se distreze pe cinste.

Stim sigur ca vei reusi sa organizezi cea mai frumoasa petrecere pentru copilul tau. Daca tii cont de cele amintite mai sus, totul va fi simplu de organizat. Daca nu te pricepi, lasa totul in mana organizatorilor pentru petreceri de botez.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu