oriental-massage.ro, poarta spre paradisul relaxarii

vineri, octombrie 30, 2015 21:32
Posted in category Diverse

oriental-massage.roCineva spunea că nimic nu este vulgar pe această lume, doar unii oameni, prin modul îngust de a gândi, vulgarizează aspecte, altfel normale, ale vieții. Masajul, pentru cei care nu au aflat încă, este artă, tandrețe, frumusețe, bucurie și autocunoaștere. Iar dacă intrați pe site-ul oriental-massage.ro puteți evada din aglomerația vieții cotidiene și să vă scufundați într-un ocaen de liniște și pasiune, plin de voluptate și plăcere. Veți avea la dispoziție maseuze tinere, amabile, încântătoare și profesioniste, în compania cărora o să pătrundeți misterul masajului erotic tantric. Eliberați-vă de prejudecăți, pentru a fi pregătiți să intrați într-un univers plin de senzualitate și relaxare.

Tipuri de masaj

Dacă vă rezervați un loc pentru un masaj (datele de contact le găsiți pe site), puteți beneficia de unul (sau mai multe) dintre următoarele tipuri de masaj.

 • Masaj erotic oriental
  Acesta combină mișcările senzuale cu atingerile trupurilor, plus alte tehnici orientale care au ca scop relaxarea totală a minții și a trupului.
 • Erotic masaj TAO
  Este un masaj din tradiția chineză, în care se folosește întegul corp al maseuzei, pentru a canaliza energia erotică la nivele energetice superioare.
 • Masajul limgamului (penis)
  Acest tip de masaj are drept scop relaxarea completă a zonei erotice și distribuirea stării de plăcere în întregul corp.
 • Masajul testicolelor
  Prin acest masaj veți fi eliberați de stresurile emoționale, veți fi cuprinși de plăcere și bucurie, într-o experiență de neuitat.
 • Atingerea îngerilor
  Este bazat în toatalitate pe mângâieri fine, tandre și rafinate care aduc plăcere întregului corp.
 • Masajul ayurvedic
  Inspirat din tradiția indiană, acest tip de masaj este realizat strict cu mișcări de relaxare și are drept scop deblocarea meridianelor energetice ale corpului.
 • Masaj erotic pentru femei
  Este bazat pe faptul că femeile au necesități tactile pe care doar o altă femeie le poate simți.
 • Erotic masaj pentru cupluri
  Este o oportunitate pentru cuplurile interesate de explorare a unor noi senzații.

Nu este deloc o noutate că multe din tehnicile orientale au devenit parte a universului în care noi trăim. Cei din Orient au știut, și știu, cel mai bine să călăuzească simțurile în zone inaccesibile profanilor. Din acest motiv, și din multe altele, masajul oriental trebuie încercat, deoarece aveți ocazia unică să pătrundeți într-un univers complet nou, în care veți uita de toate problemele, și veți atinge culmile plăcerii și relaxării. Șansa de a vedea cum este în Paradisul relaxării nu trebuie ratată.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu