Parfumat.ro – De ce sa alegi un parfum arabesc?

luni, iunie 28, 2021 13:11
Posted in category Diverse

Parfumuri orientaleParfumul este accesoriul fara de care niciun barbat sau femeie nu iese din casa. Fiecare are preferinte, atii prefera note mai dulci, altii mai lemnoase si masculine. Totusi este bine de stiut ca un parfum va actiona si in functie de pH-ul pielii tale, deci acesta devine practic unic purtatorului.

Insa, intre un parfum comercial si unul arabesc exista diferente. Parfumul contine alcool, fapt pentru care mireasma sa se evapora atat de repede, iar evident sticla se va goli la fel. Este de fapt si o strategie de afacere, pentru continuitatea cumpararii acestor parfumuri. Dar parfumurile arabesti nu contin alcool, ci doar extrase naturale din diverse plante, flori, fructe sau alte esente, iar aplicate pe piele rezistenta lor este incomparabil mai mare fata de parfumurile clasice. La parfumat.ro vei regasi parfumuri orientale de calitate superioara, de la unele dintre cele mai cunoscute branduri.

De ce este mai avantajos un parfum arabesc

In primul rand, este vorba despre economie financiara. Parfumurile arabesti nu sunt nicidecum la fel de costisitoare precum cele clasice. Practic pe acelea platesti mai mult pe nume decat pe ce ofera. Iar cand vine vorba de termen lung, cantitatea de parfum arabesc pe care o folosesti este infinit mai mica, mirosul sau fiind intens si persistent, ceea ce inseamna ca se va consuma mai greu.

In al doilea rand, este vorba despre combinatia de mirosuri orientale. Ca orice parfum, sunt create de persoane ce folosesc atat tehnologia, dar si arta parfumeriei. Fiindca un ingredient in plus, la fel cum si o cantitate gresita dintr-o esenta, vor ruina produsul finit si mirosul pe care trebuie sa-l ofere. Ori parfumurile arabesti au o mireasma greu de egalat, misterioase, la prima inhalare facandu-te sa te indragostesti fara sa vrei.

De ce sa alegi un parfum de aici

Parfumat.ro comercializeaza doar parfumuri 100% originale, iar astfel ai garantia ca vei primi exact ce iti doresti, un parfum care tine si tine si tine… pana la 24 de ore. Daca inca nu esti cunoscator al brandurilor sau mirosurilor unor parfumuri, poti comanda de la ei intai mostre, dupa care sa alegi parfumul preferat.

Regasesti aici parfumuri pentru barbati, femei si chiar unisex. De asemenea si casa ta trebuie sa te incante zilnic cand pasesti pe usa cu un parfum frumos, ce te relaxeaza in fiecare secunda. Deci da o privire si prin catalogul lor de odorizante de camera, la fel de intense si variate in arome.

Intra pe www.parfumat.ro si alege accesoriile ce te vor insoti zilnic, starnind curiozitatea si admiratia celor din jur.

Contact: 0730204204

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu