Pariuri online

miercuri, martie 9, 2016 18:55
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCei interesați de pariuri online ar trebui să știe că alegerea unei case de pariuri, la care să pariezi online, nu este o sarcină foarte ușoară. Trebuie să fim informați, să știm anumite detalii despre respectiva casă de pariuri. Tocmai de aceea, acest material își propune să aducă mai multă lumină în domeniul informatiilor despre casele de pariuri din România.

Poate știți, poate nu, dar principala casă de pariuri din România, bet365, nu mai este disponibilă, pentru că și-a pierdut licența. În acest condiții, multi pariori sunt nevoiți să caute alte case de pariuri, alternative viabile la bet365. Pentru a veni în sprijinul pariorilor, iată, mai jos, un top al caselor de pariuri din România.

 1. Unibet
  Unibet, conform experților și pariorilor profesioniști, este cea mai bună casă de pariuri online licențiată din România. Are cotele cele mai mari, are aplicații pentru mobil, are primul pariu după înregistrare fără risc, are cea mai bună platformă de pariuri live, oferă posibilitatea de a viziona meciuri online gratuit, oferă sute de opțiuni de pariere la fiecare meci, oferă pariuri speciale, oferă bonusuri și promoții pentru clienții fideli. Unibet a obținut premii la nivel international în ultimii ani. Cei de la Unibet sunt pe piața online de 17 ani. biletu-zilei.com considera Unibet cea mai buna casa de pariuri online din Romania, după dispariția bet365.
 2. Fortuna
  Platforma online Fortuna a fost lansată în decembrie 2015. Oferă bonus dacă pariezi de pe telefonul mobil, primești miza înapoi dacă una din patru selecții este pierdută, oferă bonus pana la 60% pentru pariurile acumulator castigate.
 3. Sportingbet
  Sportingbet este cea mai atragatoare casa de pariuri din punct de vedere al bonusurilor oferite si al conditiilor de rulaj impuse pentru retragerea bonusurilor. La înscriere pe platformă, Sportingbet oferă bonus la prima depunere un pariu fara risc 100% pana la 200 lei. Mai oferă numeroase bonusuri cu ocazia desfasurarii meciurilor importante. Alte facilități oferite: „inchidere pariu” (cash out), posibilitatea de a urmarii live online si gratuit zeci de meciuri in fiecare zi, asigurare saptamanala de 15% pana la 2000 lei, posibilitatea de a participa la concursul „Predictorul fotbalului” cu premii de 65 000 lei.

Pe lângă informații utile despre casele de pariuri, pe biletu-zilei.com mai găsim:

 • Ponturi pariuri, pentru toate meciurile importante din fotbal și tenis.
 • Biletul zilei
 • Multe alte informații intresante și importante.

De ce este bine să apelăm la pariuri online

Iată, mai jos, câteva motive.

 • Este mult mai comod
  Direct de acasa, de la PC, laptop, tableta sau smartphone, poti sa concepi bilete, sa verifici rezultate, sa consulti statistici si evolutii ale echipelor.
 • Pariezi în timp real
  In cazul in care unul dintre evenimentele pe care ai pariat cunoaste o rasturnare de situatie, poti plasa un alt pariu chiar in timpul desfasurarii meciului. In cazul in care iti doreai sa pariezi pe un anume meci inceput deja, poti plasa de asemenea un pronostic.
 • Ai acces la informații complete
  Ai acces la informatii complete despre meciuri, campionate sau chiar stiri de ultima ora cu privire la anumiti jucatori indisponibilizati sau care sunt menajati de conducerea echipei pentru meciuri viitoare.
 • Economisești timp și bani
  Economisesti timp, pentru ca ti se pun in fata analize concrete oferite de specialisti – nu mai trebuie sa verifici de unul singur evolutii intregi ale campionatelor pentru a concepe un bilet. Vei economisi, de asemenea, timpul pe care il aloci deplasarii pana la agentia de pariuri.

biletu-zilei.com oferă cele mai bune informații despre pariuri online.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu